Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Haverokkal csinálunk egy rock bandát. ilyen depresszió számokat játszanánk. Én lennék az énekes, mert így döntöttük el, és nekem annyira nem jó a hangom.Van olyan mikrofon, vagy mikrofonhoz olyan erősítő amivel betudom állítani hogy miylen hangom legyen? mert akkor nekem az kéne, ha tudtok ilyeneket akkor írjátok le hogy hol lehet kapni, vagy linkeljetek. Ha nincs ilyen akkor énekórákkal jobb lehet a hangom?2012. júl. 26. 17:02
1/8 anonim válasza:
Nemértem h miert te enekelsz ha nicns jo hangod,amugy enektanarral csak szebben enekelsz max de a hangod nem lesz szebb
2/8 A kérdező kommentje:
azért én éneklek mert közülünk nekem van a legjobb hangom
2012. júl. 26. 18:33
3/8 A kérdező kommentje:
egyéb válasz?
2012. júl. 26. 19:37
4/8 anonim 

válasza:

Esetleg ha hangszeren is tudsz játszani, akkor tedd azt, és keressetek egy énekest magatok közé. Ha igazán jó bandát szeretnétek akkor az énekes nagyon fontos.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor így kérdezem: van olyan mikrofonerősítő, vagy mikrofon, amivel a hangom jó lehet? rock zenéhez kéne a jó hang
2012. júl. 26. 22:04
6/8 anonim 

válasza:

Én se nagyon értelek! Eredeti hanggal legyél jó! A gépesített hangot nem nagyon bírom:S
7/8 anonim 

válasza:

6-os vagyok, elküldtem a valakinek a kérdés linkjét, nem nagyon hiszi, hogy ilyen mikrofon létezik
8/8 anonim 

válasza:

6-os és 7-es vagyok megin:D nem szakértő!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!