Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire tartod durvának a...

Mennyire tartod durvának a hajkitépést?

Figyelt kérdés

Mennyire tartod durvának/brutálisnak, ha valakinek kitépik a haját (kb. egy maréknyit)? Szerintem nagyon szemét dolog, egy csomó ideig növeszti valaki, ápolja, valaki meg erőszakkal megfosztja a saját hajának egy részétől... Milyen érzésed lenne, ha meglátnád másnak a kezében a hajadat kitépve? Mit csinálnál vele, bosszúból kitépnéd a haját?

Láttál már példát hajkitépésre?

2009. júl. 15. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

uh borzasztó fájdalmas lehet...

legköelebb megskalpol vagymicsoda?

2009. júl. 16. 00:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos beverném az orrát. Nekem egyébként nem fáj ha tépik a hajam, maréknyit ugyan még senkinek nem sikerült kitépni, ahhoz túl erős sörényem van:D
2009. júl. 16. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok csaj, a pasik meg nem igen preferálják a hajkitépést :D Mindenesetre ha valaki mégis erre vetemedne kiröhögném aztán kapna egy maflást.
2009. júl. 16. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért elég komoly vita kell h kialakuljon hogy idáig fajuljon a dolog nem?Sztem tök durva,meg valahol megalázó dolognak is érzem.Nem beszélve arról h biztos fájdalmas.Én ütnék vagy rúgnék,ott mindegy hol érek célt,a hajon fogást kell találni,amire vszínű a támadó fel is készül.....
2009. júl. 18. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
És te mennyire tartod durvának alvó ember lábának szőrtelenítését?
2009. júl. 18. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:
megölném. nem vicc.
2009. júl. 19. 00:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem már tépték ki a hajam kiskoromban...Ha megpróbáltok kitépni egyetlenegy hajszálat érezni fogjátok mennyire nagyon fáj.Érdekes módon ha egy egész nagy tincset tépnek ki az kevésbé fáj...
2009. júl. 19. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!