Nekem miért nem adatott az meg ami másnak?
Gyűlőlőm a testemet.Ezt az undort nem tudom leküzdeni.
Alacsony vagyok,és körte alkat.És megkeseríti az életemet.Mások szerint jól nézek ki,és akadna bőven udvarló.De én nem tudom magam elfogadni.
A sors miért nem modell testet adott nekem???? miért kell egy ilyen testben élnem????
Nagynak látom a csípőmet,pedig mások az ellenkezőjét mondják.De én egy undormányt látok ha a tükörbe nézek...
Utálom magam...
16/L
10:42-s vagyok.
Hát az, hogy bármilyen ruhát felvehetek, az nem igaz..Itt megint visszatérek a szüleimre.Amikor veszek egy ruhát,ami sztem jól áll, anyukám egyből elveszi a kedvem, hogy huu ez milyen rosszul áll.Az összes ruhámra ezt mondja.És pl. én is szeretnék szűk farmerben járni, de sehol sem kapok a méretemben ,mindig lötyög rajtam..és még sorolhatnám..:(:(
Igazatok van.Tegnap rengeteget beszéltem a barátommal és kiakadt azon hogy mi bajom van.És azt mondta tökéletes vagyok...
Megpróbálom magam elfogadni úgy ahogy vagyok.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Pszihológushoz fogok járni,megbeszéltük itthon a dolgokat...
először is örülj hogy körte vagy, az mindenkinek jól áll. inkább lennél alma óriási hassal és csenevész lábakkal?! amúgy a világ 80% így van ezzel, mint te. magától senkinek sem lesz modell teste, azért meg kell dolgozni! sportoli kell, egészségesen étkezni, és akkor jó leszel! modell alkat meg ne akarj lenni és leírom miért:
-a modelleknek a sok fogyókúrától fölgyorsul az anyagcseréje e következtében pedig rengeteget izzadnak; nézz meg egy divatbemutatót és látni fogod hogy az összes modellnek fénylik az arca
-a modellek csontosok és magasak ezért hamarabb elkopnak a térdükben, könyökükben lévő porcok és a gerincük is könnyebben elferdül
-a csontosság miatt semelyik boltban nem találnak magukra divatos és jó ruhát
na remélem jól érveltem!:) és mellesleg a pasiknak is jobban bejön ha egy nőn van mit fogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!