Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nekem miért nem adatott az...

Nekem miért nem adatott az meg ami másnak?

Figyelt kérdés

Gyűlőlőm a testemet.Ezt az undort nem tudom leküzdeni.

Alacsony vagyok,és körte alkat.És megkeseríti az életemet.Mások szerint jól nézek ki,és akadna bőven udvarló.De én nem tudom magam elfogadni.

A sors miért nem modell testet adott nekem???? miért kell egy ilyen testben élnem????

Nagynak látom a csípőmet,pedig mások az ellenkezőjét mondják.De én egy undormányt látok ha a tükörbe nézek...

Utálom magam...

16/L

2009. júl. 15. 21:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
örülj annak, hogy másoknak tetszel. azzal meg ne törődj, hogy te milyennek látod magad, ha az emberek úgyis szeretnek.. :D
2009. júl. 15. 21:32
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

A körte alkat a nőies. Az a nőies, akinek széles a csípője.

Örülj inkább, hogy ennyi "gondod" van.

Idézőjelbe tettem persze, mert jó alakod van, nőies. Ha úgy gondolod, hogy sok a felesleg rajtad, akkor abból adhatsz le. Az adottságod pedig jó.

2009. júl. 15. 21:34
 3/15 anonim ***** válasza:

beszélj a szüliddel miért alakult nálad ki önértékelési probléma.

amúgy igaza: a külvilág vélemény számít csak.

ha te továbbra is "csunyának" mondod magad a végén, az leszel, és az udvarloid is eltünnek.

kinek akarsz tetszeni?

olyan vagy amilyen. én is olyan vagyok amilyen. ha nem tetszem ne néz. ennyit.

"A sors miért nem modell testet adott nekem????"

inkább az a bajod hogy modell akarsz lenni és ezért nem tetszik a tested.

kezd el hánytatni magad, hátha hülyevékonyra fogysz. és betegesen vékony gebe leszel.

2009. júl. 15. 21:48
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Nézz körül és látni fogod mennyi ronda ember van a világon akiket kiröhögnek, csúfolnak állandóan. Téged szépnek tartanak akkor az is vagy csak te nem veszed észre. Örülj neki hogy ilyen vagy, lehetne sokkal rosszabb is.
2009. júl. 15. 23:02
 5/15 anonim ***** válasza:

szja

ugyanez az alkat, ugyanez az alacsonyság. ugyanez az érzés. nem vagyok egyedül, jó tudni. :/ ugyanez van velem is... :/

16L.

2009. júl. 15. 23:50
 6/15 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes, hogy 14-16 éves korban az ember elégedetlen a külsejével...

Én is pont ugyanígy voltam ebben a koromban!

Nem tetszett a hajam színe (pedig mások csodaszépnek tartották), utáltam az orrom, az arcom, a magasságom, a lábam (ráadásul még a szőrökkel is birkóznom kellett), a kezem, a körmöm, a mellem, még a nevemet is utáltam!... :[

Meg kellett szoknom, hogy nem tudom a kezem-lábam hova tenni, fizikai fájdalmat jelentett, hogy végigmenjek az utcán és közben HOGYAN tegyem a lábam?

Aztán szép lassan elmúlt ez a rémálom : kezdtem megbarátkozni magammal, kezdett tetszeni a hajam, nem is olyan szörnyű az orrom, végül rájöttem, hogy egész jó csaj lehetek, mert a pasik zsonganak körülöttem, mintha kaptár lennék. :D

Mai fejemmel már utólag tudom : hirtelen fejlődnek a gyerekek, meg kell szokniuk azt az idegent, aki a tükörből visszanéz rájuk...

Én már felkészítettem a gyerekeimet erre a furcsa érzésre, őket nem érte váratlanul, és ha időnként elégedetlenkedtek magukkal, mindig elmeséltem nekik, hogy ezen én is keresztülmentem, meg mások is, ez egy nehéz időszak : KAMASZKOR!

Próbálj minél több időt tölteni a tükör előtt és barátkozni az új testeddel, megismerni belülről is önmagad, milyen is vagy valójában?

Hamarosan rájössz majd, hogy nem is olyan rémes a helyzet, vannak rajtad különleges vonások is, sőt különlegesebb vagy a többieknél! :D

2009. júl. 16. 05:31
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszy mindenkinek.Kezdem elveszíteni a barátomat ez miatt,mert inkább szakítok vele azért hogy egy tökéletesebb lánnyal boldog legyen,ne velem,mert én utálom magam.

Az alacsonyságom miatt,nem vagyok vékony.Ha magas lennék nem látszanák husibnak.De mivel rövidek a lábaim,a combom is husibbnak tűnik.És a csípőm...meg széles.Utálom.A melleimet is utálom...

Nem akarok modell lenni,csak irigylem a testűket.Volt már hogy hánytattam magam.És koplalok máig is...

Csak az szenvedtet hogy a barátomat elhagyom,de jobb lesz neki ha keres szebb lányt,és nem egy ilyen kis törpével lesz...

2009. júl. 16. 05:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát én un. "modell -alkat " vagyok.És én is 16 éves.Hidd el, ez több szenvedéssel jár, mintha normális alakom lenne.Ilyen vagyok genetikailag, soha nem is gondoltam arra hogy hánytassam magam és semmi egyéb ilyen dolgokra.A szüleim és az egész családom mégis úgy kezel , mint egy beteget.Csomoszor előfordult, hogy véletlenül meghallottam, hogy arról beszélnek, hogy mennyire ronda gebe vagyok..a saját szüleim ezt mondják.. A testvéreim is állanóan sértegetnek ..Elegem van mindenből..:( szívesen cserélnék veled..
2009. júl. 16. 10:42
 9/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! de te legalább bármilyen ruhát felvehetsz mert modell tested van.
2009. júl. 16. 11:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Kérdező!

A barátod nem véletlenül van veled, választott téged! Én a falat kaparom keserű dühömben, hogy nincsen soha senkim. Ne legyél már ilyen, ha nem fogsz neki megfelelni, akkor persze majd keres valaki mást, de ne erőltesd rá a véleményed! Szereted? Szeret? Akkor meg mi a frász gondod van még? Örülj neki, hogy ott van, örülj, hogy van melletted valaki. Nem is tudod, mennyire szerencsés vagy. Tartsatok ki egymás mellett. Amin tudsz, változtass, amin nem tudsz, azt meg fogadd el és légy boldog! Én konkrétan örülnék, ha csak annyi problémám lenne, mint neked... Sok szerencsét az életben!

2009. júl. 16. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!