Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz, hogy nem nagyon szeretnék...

Gáz, hogy nem nagyon szeretnék csajozni/nőzni?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy már elmúltam 22 és mindössze egy gyorslefolyású kapcsolatnak nem nevezhető valami volt(1 hét után vége is lett mert ő dobott bizonyos okokra hivatkozva, de persze előjött a maradhatunk barátok szöveggel..... Persze okulva az azelőtti kudarcból már nem mentem bele, hanem elhajtottam a sunyiba. Persze utána egy darabig mélyponton voltam).

Azóta nem is próbálkoztam és elhatároztam magamban hogy nem leszek padlón ilyen dolgok miatt. Fölösleges idő és pénzpazarlásnak gondolom, helyette inkább olyanra fordítom ezt a két dolgot, ami a képességeimet és az elmémet csiszolja.(pl harcművészet, zenélés)

Egyébként nem iszok és soha nem voltam még részeg és az erkölcstelen dolgokat se nagyon szeretem, sőt még csak meg se nézem a nőket az utcán...... 22/F

2012. júl. 23. 22:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%

Haver, neked nincs életed, már ne haragudj, és mintha még erőltetnéd is magadra, hogy ez jó és nem kell változtatni rajta. 22 vagy? 1 nőd volt össz-vissz? Még sosem voltál részeg? Ember, én a helyedben most azonnal lemennék az italboltba, vennék egy üveg Whiskey-t, hazamennék, és meginnám mindet. Ne érts félre, nem azt állítom, hogy gáz vagy. Csak... Érted. Ez így nem élet. Vagy legyen nő, vagy legyen sok pia, én azt mondom.

Mielőtt azt gondolnád, hogy csak összehordtam egy halom szarságot, gondold át. Jó?

2012. aug. 10. 15:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is arra jut, ha átgondolja.
2012. aug. 10. 18:52
 13/16 casty válasza:

Te egy saolin vagy :) Megértem ezt az élet felfogást is :) de lehet hogy ezt még később megbánod.Annyi jó dolog van az életben ami "erkölcstelen" . És hogy bírod ki szex nélkül ??

De én teljesen tisztellek,de csak mert ha én ezt így megpróbálnám hogy : no pia,no cigi,no csajok. Áh . Megkeverednék :)

2012. aug. 21. 22:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem idáig egy kapcsolatom volt, az sem tartott túl sokáig, szerelmes voltam, de többé nem kívánok az lenni. Számomra úgymond „nem éri meg”, talán a szexért igen, de az meg nekem túl kevés, hogy felemeljem a seggem, és tegyek valamit.

Nem keresgélek, nem csajozok, helyette inkább én is hasznosabb dolgokat csinálok, tanulok, stb., aztán majd egyszer talán jön valaki, aki miatt megváltozik a véleményem, de talán nem – még fiatal vagyok, nagyon sok minden történhet.

Van, aki erre azt mondaná, hogy lusta vagyok, és én egyet értek vele, de hozzáteszek annyit, hogy egyelőre nem találkoztam még olyannal, aki felülkerekedett ezen a lustaságomon.

17/F

2012. szept. 4. 23:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Elárulom hogy ez csak átmeneti állapot nálad. Változni fog idővel. Néha nem árt amúgy egy kis pihenés, és önmagunk megismerése.

Tartsd meg a jó szokásaidat (no pia, cigi, egyéb baromságok) illetve önfejlesztés. több mint való ezek hasznodra fognak válni a későbbiekben is. Ezeket nem fogod megbánni.

Sok mindenkivel fogsz még találkozni az életed során, akár csak a munkát, utazást, hobbit vesszük akkor is. Szóval lesznek alkalmak. 22 évesen úgyis előtted az egész élet.

2012. szept. 18. 16:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz.Ebbe a világba épp az a hiba szerelem terén,hogy nem is vagyunk szerelmesek,inkább csak a tudatba,hogy valaki szeret.

Nincs veled gond.

2012. szept. 18. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!