Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz, hogy nem nagyon szeretnék...

Gáz, hogy nem nagyon szeretnék csajozni/nőzni?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy már elmúltam 22 és mindössze egy gyorslefolyású kapcsolatnak nem nevezhető valami volt(1 hét után vége is lett mert ő dobott bizonyos okokra hivatkozva, de persze előjött a maradhatunk barátok szöveggel..... Persze okulva az azelőtti kudarcból már nem mentem bele, hanem elhajtottam a sunyiba. Persze utána egy darabig mélyponton voltam).

Azóta nem is próbálkoztam és elhatároztam magamban hogy nem leszek padlón ilyen dolgok miatt. Fölösleges idő és pénzpazarlásnak gondolom, helyette inkább olyanra fordítom ezt a két dolgot, ami a képességeimet és az elmémet csiszolja.(pl harcművészet, zenélés)

Egyébként nem iszok és soha nem voltam még részeg és az erkölcstelen dolgokat se nagyon szeretem, sőt még csak meg se nézem a nőket az utcán...... 22/F

2012. júl. 23. 22:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Hmm.. hosszú még az élet . Lehet,h mostanában nem lessz barátnőd,de megeshet hogy egyszer csak összefutsz egy olyan személlyel ,aki mindig a fejedben fog járni. na ,majd akkor próbáld mondogatni,hogy nem akarsz csajozni ;)
2012. júl. 23. 22:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm, nem nem gáz, értelmes embernek tűnsz.
2012. júl. 23. 23:36
 3/16 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy gáz-e, ez végül is nézőpont kérdése. Viszont én is ugyanebben a szituban vagyok már egy ideje. Néha ugyan rám jön, hogy jó lenne ha nem lennék egyedül, de az időm 99%-ban meg sem fordul a fejemben a csajozás. Mondjuk én megnézem az utcán a nagyon jó nőket, de nem azért mert akarnék tőlük valamit, csak egyszerűen mert tetszenek.
2012. júl. 24. 11:35
 4/16 anonim ***** válasza:

Igen, én is hasonlóképpen vagyok, ahogy az előttem szóló válaszoló. 23 éves vagyok, még nem volt barátnőm, néhány említésre méltó probálkozás se nagyon. Meg valamiért sose ment nekem ez a csajozás, nőzés dolog, sőt kicsit vulgárisan is hangzik ez a fajta életvitel, amit elég sok fiatal folytat.

Másrészt viszont időnként úgy érzem, hogy meghalnék egy lányért, aki végre elfogadna és szeretne, és én is őt persze. Mindegy, maradnak az álmok. Már megszoktam, úgyhogy nem panaszkodom.

2012. júl. 24. 20:18
 5/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem, ha te így boldog vagy, nem számít ki mit gondol. most szerintem ez lehet a legtöbb, amit magadért teszel, úgysem lehet mit kezdeni a mai lányokkal. persze ha csak áltatod magad, idővel úgyis padlóra kerülsz megint. mit zenélsz? hol tanulsz harcművészetet? például ezek is jó alibik lehetnek ismerkedésre később, de hangsúlyozom, a siker úgysem pótolja a szeretetet.
2012. júl. 25. 20:52
 6/16 anonim ***** válasza:
még annyit, hogy egy igaz baráttal talán többre is mennél
2012. júl. 25. 20:52
 7/16 anonim ***** válasza:
szerencse h csajt keresel nem fiut
2012. júl. 26. 22:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem, én is így vagyok, bár még csak 17 éves és a leírásod alapján elég sok dologban hasonlítunk :)
2012. júl. 27. 00:14
 9/16 anonim ***** válasza:

Én is 22 vagyok, de én lány. Az elmúlt időszakban egymás után voltak a rossz kapcsolatok...vagyis "kapcsolatnak nem nevezhető valamik".... mindegyik után padlón voltam, majd döntöttem, nekem nem kell mostanában ez. Sokkal jobb így szabadabban...azt csinálok amit akarok, oda megyek ahová akarok és azzal akivel akarok...Persze néha rám tör az érzés, hogy egyedül vagyok, de aztán kezdek magammal valamit. pl.: tanulok, olvasok...stb.

Meg különben is, ha szerelmes valaki, akkor képtelen koncentrálni más dolgokra mert egész nap rá gondol csak...na nekem ez most nem hiányzik...Ráérek még...persze ha olyannal találkozom majd aki megér egy ideiglenes elme elborulást, akkor azt tárt karokkal fogadom.... :D

2012. júl. 27. 21:38
 10/16 anonim ***** válasza:
38%
nem kell ahhoz csajozni h legyen vkid... ha "nagy munkakedve van a szénbányásznak" (alias 'feláll') akkor tudod mit kell tenni... jobb kéz, de am ha jól nézel ki, akkor nem neked kell kezdeni :d
2012. júl. 27. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!