Gáz hogy nem akarok csajozni?
Szóval az van hogy már elmúltam 20 és mindössze egy gyorslefolyású kapcsolatnak nem nevezhető valami volt(1 hét után vége is lett mert ő dobott bizonyos okokra hivatkozva, de persze előjött a maradhatunk barátok szöveggel..... Persze okulva az azelőtti kudarcból már nem mentem bele, hanem elhajtottam a sunyiba. Persze utána egy darabig mélyponton voltam).
Azóta nem is próbálkoztam és elhatároztam magamban hogy nem leszek padlón ilyen dolgok miatt. Fölösleges idő és pénzpazarlásnak gondolom, helyette inkább olyanra fordítom ezt a két dolgot, ami a képességeimet és az elmémet csiszolja.(pl harcművészet, zenélés)
Egyébként nem iszok és soha nem voltam még részeg és az erkölcstelen dolgokat se nagyon szeretem, sőt még csak meg se nézem a nőket az utcán...... 21/F
Ha nem érzed üresnek az életedet egy lány nélkül akkor egyáltalán nem gáz. Ismerek olyan fiút aki most a hobbijának, a tanulásnak és a barátainak él és nem hiányzik neki egy kapcsolat mondván nem férne bele.
Ha viszont szeretnél valakit aki társ a mindennapokban és melletted áll a jóban akkor az elöző lánnyal átélt kudarc ne tartson vissza. Igen megesik, hogy az emberek szakítanak, tévednek de mi más az élet ha nem az, hogy a boldogságot keressük!? Néha elesünk de mindig talpra kell állni mert ha nem kockáztatunk akkor boldogok sem lehetünk.
L/19
Ha boldog vagy így, ahogy vagy, akkor nem az!
21/L
Egyáltalán nem gáz. Bár engem a kudarc nem tart vissza, egyszerűen nem fér bele az életembe egy komoly kapcsolat. Néha hiányzik, de a barátaim kárpótolnak. Ugyanúgy eljárok szórakozni, megiszom azt a pár sört a társasággal.
Viszont ne zárd ki őket az életedből.., attól még lehet velük jó kapcsolatod hogy nem a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!