Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? (többi lent) FONTOS!

Mit tegyek? (többi lent) FONTOS!

Figyelt kérdés

KÉRLEK, OLVASD EL, MERT NAGYON FONTOS!

Tegnap egy kicsit szórakoztunk a barátnőimmel. (ők 13 (tesók) én 14 vagyok) Azt mondtuk az anyukájuknak, hogy lemegyünk a játszóra, de út közben (közös ötletre) felcsöngettünk egy idegen házba kaputelefonon. Kijött egy pasas, hogy mi a francot keresünk ott és h tünnyünk el. jó, ezután bedobtunk az ablakán egy követ, majd elszaladtunk, és a szomszéd házba is csöngettünk. Rajtakapott ott is, és mondta megint hogy tünnyünk el, és nagyon leszidott. (azzal fenyegetett h hívja a rendőröket, de végül nem hívta) Mi elszaladtunk, mindhárman más-más irányba, ők hazamentek, majd én is utánuk mentem és felcsöngettem hozzájuk. Az anyjuk vette föl a telefont... A barátnőim mindent rám kentek, mikor közös ötlet volt. Az anyjuk igy most hülyének gondol... Tény, rossz ötlet volt, de az mi már hogy az egészet rám kenik. Miután elmentem a házuktól, fölhívott az egyik, hogy ne "mártsam" be őket ha elkapnak engem. Én nem is tettem volna meg. És az a szomorú, hogy én mindezt el tudtam képzelni, ahogy engem elhordanak mindennek az anyjuk előtt... Ezek után hogy kerüljek a szeme elé?! Nem lettünk eltiltva egymástól, de nem tudom mit tegyek. Vigyem el a balhét, vagy mondjam meg a szüleiknek, hogy a kicsi lányaik is bűnösök? :/ 14/L

2012. júl. 21. 11:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A lényegen semmit sem változtat. Nem az a lényeg, hogy én mit gondolok rólad, hanem az, hogy mi lesz veled! Nem vagyok én az apukád, anyukád, és nem is akarok ilyen szöveggel traktálni, de előbb-utóbb jobb lesz ha ráébredsz ezekre, és akkor jobb ha már előbb. Idősebben már rengeteg mindent megbánsz majd és ez sokkal rosszabb, mint hogy a barátod szülei mit gondolnak most rólad.
2012. júl. 24. 00:49
 12/16 anonim ***** válasza:

ha egy suliba jártok akkor finoman old meg a dolgot!

Mond meg nekik h ez nem volt fair tőlük es ugy gondolod h ez nem baratnőségre vall.

Ha nem viszik el közösben veled a balhét, sztem nincs ertelme toovabb baratkoznoid velük!

Sok sikert es mondd el mi törtent!! :)

2012. júl. 25. 10:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Veled is nagy gond van. Ha kicsi kavicsot dobálsz egy nyitott ablakra, akkor szerinted azzal nincsen semmi gond.

Ha szigorú akarnék lenni, akkor ez már a vandálság kategóriába tartozik.

Mi a biztosítéka arra hogy, ha legközelebb is valami balhét kitaláltok közösen nem verik majd ugyan így rád?

2012. júl. 25. 11:45
 14/16 anonim ***** válasza:

o.O...szép kis ikertesók..nekem is van egy ikertesóm, de mi sosem kenünk egymásra semmit sem...mindig együtt vállaljuk a felelősséget (mondjuk mi nem is ilyesmiket csinálunk,nálunk tényleg apróságokról van szó)...ez komolyan nagy marhaság volt...

Gondolj bele, te mit tennél/hogy esne, ha egyik délután egyedül lennél otthon, néznéd a TV-t és annyit hallanál, hogy betört az ablak...aztán meg lent vihorászna pár gyerek...Majd a szüleidnek magyarázkodhatnál..ez komolyan nem vicces...

De ami megtörtént, megtörtént..csak legközelebb ne menj bele ilyesmibe...

Szerintem is beszéld meg velük a dolgot, mond meg nekik, hogy vállalják fel a tettüket, mondják meg az anyukájuknak, hogy féltek először bevallani mit tettek, de jobbnak látják, ha őszintén bevallanak mindent...így becsületes...

Ha nem tudod őket meggyőzni mutasd meg nekik a kommentjeinket és mond meg nekik, hogy szégyelljék el magukat xD :)

Komolyan ne vidd el a balhét...

hogy jobb visszaemlékezni pár év múlva?

1. Betörtük azt az ablakot és az ikrek a "barátaim" rám kenték az egészet

2. Betörtük azt az ablakot és együtt is vittük el a balhét

.. együtt csináltátok, együtt is vállaljátok a felelősséget:)

16/L

2012. júl. 25. 20:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi utsó válaszadó :) egyébként hogy hívnak ? O.o
2012. júl. 26. 12:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát azt inkább privátban írom meg maximum..tudod, kicsi a világ, hátha ismerősök is erre járnak;)
2012. júl. 26. 13:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!