Mit tegyek? (többi lent) FONTOS!
KÉRLEK, OLVASD EL, MERT NAGYON FONTOS!
Tegnap egy kicsit szórakoztunk a barátnőimmel. (ők 13 (tesók) én 14 vagyok) Azt mondtuk az anyukájuknak, hogy lemegyünk a játszóra, de út közben (közös ötletre) felcsöngettünk egy idegen házba kaputelefonon. Kijött egy pasas, hogy mi a francot keresünk ott és h tünnyünk el. jó, ezután bedobtunk az ablakán egy követ, majd elszaladtunk, és a szomszéd házba is csöngettünk. Rajtakapott ott is, és mondta megint hogy tünnyünk el, és nagyon leszidott. (azzal fenyegetett h hívja a rendőröket, de végül nem hívta) Mi elszaladtunk, mindhárman más-más irányba, ők hazamentek, majd én is utánuk mentem és felcsöngettem hozzájuk. Az anyjuk vette föl a telefont... A barátnőim mindent rám kentek, mikor közös ötlet volt. Az anyjuk igy most hülyének gondol... Tény, rossz ötlet volt, de az mi már hogy az egészet rám kenik. Miután elmentem a házuktól, fölhívott az egyik, hogy ne "mártsam" be őket ha elkapnak engem. Én nem is tettem volna meg. És az a szomorú, hogy én mindezt el tudtam képzelni, ahogy engem elhordanak mindennek az anyjuk előtt... Ezek után hogy kerüljek a szeme elé?! Nem lettünk eltiltva egymástól, de nem tudom mit tegyek. Vigyem el a balhét, vagy mondjam meg a szüleiknek, hogy a kicsi lányaik is bűnösök? :/ 14/L
ha egy suliba jártok akkor finoman old meg a dolgot!
Mond meg nekik h ez nem volt fair tőlük es ugy gondolod h ez nem baratnőségre vall.
Ha nem viszik el közösben veled a balhét, sztem nincs ertelme toovabb baratkoznoid velük!
Sok sikert es mondd el mi törtent!! :)
Veled is nagy gond van. Ha kicsi kavicsot dobálsz egy nyitott ablakra, akkor szerinted azzal nincsen semmi gond.
Ha szigorú akarnék lenni, akkor ez már a vandálság kategóriába tartozik.
Mi a biztosítéka arra hogy, ha legközelebb is valami balhét kitaláltok közösen nem verik majd ugyan így rád?
o.O...szép kis ikertesók..nekem is van egy ikertesóm, de mi sosem kenünk egymásra semmit sem...mindig együtt vállaljuk a felelősséget (mondjuk mi nem is ilyesmiket csinálunk,nálunk tényleg apróságokról van szó)...ez komolyan nagy marhaság volt...
Gondolj bele, te mit tennél/hogy esne, ha egyik délután egyedül lennél otthon, néznéd a TV-t és annyit hallanál, hogy betört az ablak...aztán meg lent vihorászna pár gyerek...Majd a szüleidnek magyarázkodhatnál..ez komolyan nem vicces...
De ami megtörtént, megtörtént..csak legközelebb ne menj bele ilyesmibe...
Szerintem is beszéld meg velük a dolgot, mond meg nekik, hogy vállalják fel a tettüket, mondják meg az anyukájuknak, hogy féltek először bevallani mit tettek, de jobbnak látják, ha őszintén bevallanak mindent...így becsületes...
Ha nem tudod őket meggyőzni mutasd meg nekik a kommentjeinket és mond meg nekik, hogy szégyelljék el magukat xD :)
Komolyan ne vidd el a balhét...
hogy jobb visszaemlékezni pár év múlva?
1. Betörtük azt az ablakot és az ikrek a "barátaim" rám kenték az egészet
2. Betörtük azt az ablakot és együtt is vittük el a balhét
.. együtt csináltátok, együtt is vállaljátok a felelősséget:)
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!