Hogy tehettem ezt meg? Nem ért meg senki majd? Miért? Segítsetek!
Én egy évet hozzáadtam az életkoromhoz. Évek óta ezt művelem, 10 évesen 11, 11 évesen 12, stb. Majdnem minden barátom és barátnőm így tudja. Sokat cikiztek a suliban, mert fiatalabb voltam náluk, de lelkileg és testileg is érettebb, depressziós is voltam az örökös gúnyolódás miatt, így úgy döntöttem, nem fogom senkinek elmondani, inkább többet mondok. Az egyik legjobb barátnőmnek "véletlenül" elhintettem, hogy nem is 15, hanem 14 leszek nemsokára. Alig akarta elhinni, azt mondta, hogy így még koravénebb vagyok (a kamuéletkoromra is ezt mondta :)), aztán jót nevettünk az egészen. A többi barátomnál is valahogy így fogom megoldani, de akik nem számítanak, azoknak nem, felesleges. Az igaz barátok pedig nem fognak haragudni, pláne ha elmondod az okokat is, ahogy én tettem. :)
Sok sikert, csak őszintén. ;)
októberben leszek 15 éves és nyolcadikas leszek szeptembertől...szal megértelek:D
de nekem mindenki tudja h idősebb vagyok és ez nem ciki!
nehogy azt gondold h ez olyan sokat számít!!!
minél előbb mond meg a barátaidnak az igazat akkor nem lesz semmi baj:)
14/L:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!