Hogyan tudjak higgadt maradni ha valaki túl sokat beszél és már 5-6-szor mondja ugyanazt 20 perc alatt?
Figyelt kérdés
Mert ha valaki sokat beszél és mindig ugyanazt, egyszerűen marha idegesítő. Főleg, ha már mennék a dolgomra mindig 8-10-szer visszahívnak mert még mindig van valami pár tíz perces monológ. Legtöbbször nők csinálják velem mikor olyan témát hoznak fel ami irritál vagy semleges számomra.2012. júl. 19. 21:10
1/4 anonim válasza:
Ne hallgasd meg. Nekem mostoha faterom csinálja ezt, hogy mindent elmond tízszer. Amikor érzem, hogy ugyanaz fog belőle kisülni akkor felállok és elmegyek. Mindig megsértődik, de nem érdekel, mert már mondtam neki, hogy nagyon sokat beszél és mindig ugyanazt.
17/L
2/4 anonim válasza:
Először figyelmeztesd az illetőt, hogy ezt már megbeszéltétek. Ha nem megy, egyik oldalon be, másikon ki. Közben unatkozz kicsit látványosan. Ha már nem bírod, akkor tedd azt, amit az első válaszoló javasolt! Hátha még egy veszekedés előtt meg tudod állítani.
3/4 anonim válasza:
Simán le kell koptatni az ilyeneket. Úgy sem értenek a szóból.
4/4 anonim válasza:
Ha szereted meghallgatod, és próbálod megérteni az ő szemszögét is. Nyílván ha nem szereted irritálni fog, hogy sokszor hozza fel ugyanazt a témát. Valószínű azért beszél róla annyit, mert neki az fontos..
De ez csak az én véleményem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!