Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy mutassam ki, hogy megvált...

Hogy mutassam ki, hogy megváltoztam?

Figyelt kérdés

A sztori: új suliba kerültem(elsős középiskolás). Senkit sem ismertem, de jöttek a barátok/haverok, időnként el is mentek, de megvoltam. Közben volt egy kisebb idegrendszeri problémám(örökletes). Nagyon depis lettem, levert, nem voltam kíváncsi senkire(ez kb 2-2,5 hónap volt, októbertől decemberig:S). Szóval társaságban sem voltam 'hajlandó' megszólalni, csak néztem ki a fejemből. Ezért sokan elkönyvelték, hogy unalmas vagyok, meg hogy 'égetem' őket(nem mondták ki, de mástól hallottam, h ezt mondták). Szóval suliidőben elvagyok, de a buliba járós/buli szervező haverok elfordultak tőlem, és le vagyok szarva. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan bizonyítsam be, hogy mostmár olyan vagyok mint évelején(szept-okt.)?

Bocsi a kisregényért, de ennél rövidebben nem ment. Tudom hogy kissé szánalmas, de tanácstalan vagyok. köszi a válaszokért előre is./egy gimnazista fiú/

2012. júl. 17. 15:59
 1/8 A kérdező kommentje:
ja ésmég annyi, hogy mivel most kimaradok a party-kból, ezért suliban is le leszek szarva.
2012. júl. 17. 16:07
 2/8 dr. Misley Attila válasza:
50%

Ha valóban megváltoztál, nem kell kimutatnod, észreveszik!

Ha nem veszik észre, mem változtál meg, így nincs mit kimutatni sem!

2012. júl. 17. 16:44
 3/8 A kérdező kommentje:
igen, ezt kihagytam: kettesben v hármasban el birtam lenni mindig. De mivel társaságba már abszolút nem hívnak így nem birom 'bebizonyítani' hogy változtak a dolgok.
2012. júl. 17. 18:14
 4/8 anonim válasza:
szerintem diszkréten közöld valamelyikükkel ezt a problémádad de úgy közöld mintha nem is akartad volna... ő megérti és jó esetben elmondja a többieknek.Ha viszont legközelebb találkozol velük akkor legyél mindíg hogyis mondjam... ugrásrakész életteli,talán ez a jó szó
2012. júl. 18. 00:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Tedd annak az ellenkezőjét amit a depis időszakban csináltál! Járj buliba, táncolj, beszélgess, nem baj ha nem veszik észre elsőre, de kis idő elteltével fel tűnik majd nekik hogy megváltoztál! Ha pedig így elkönyveltek én nem foglalkoznék velük, mert egyértelmű hogy nem igazi barátok.!
2012. júl. 19. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze nem igazi barátok, de ebben a korban igenis szükség van a felszínesebb kapcsolatokra, hogy később meg legyen a kapcsolati hálód.

Én is így jártam anno, ezzel nyugtattam, magam, hogy aki nem is érdekel igazán mi van velem, az nem igaz barát...

Aztán azt vettem észre, hogy így alig marad körülöttem ember.

Amikor beszélgetnek valamiről szólj hozzá, ilyen egyszerű, kapcsolódj be a beszélgetésbe,szólj minél többet hozzá. Ami volt azzal meg ne foglalkozz.

Minek fog az az időszak tűnni pár év távlatból.

Ha viszont csak csendben figyelgetsz mint egy kuka semmi nem fog történni.

2012. aug. 3. 09:12
 7/8 A kérdező kommentje:
6-os, ez megerősített. köszönöm:D
2012. aug. 3. 15:00
 8/8 A kérdező kommentje:
de alapjában véve "igaz barátok", mert tényleg bármit el lehet nekik mondani, meg ha baj van azért kiállnak az ember mellett. Csak már belefáradtak abba h én ilyen voltam(és teljesen megértem őket emiatt).
2012. aug. 3. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!