Mivel motivalhatnam magam a fizika tanulasara?
11-es vagyok, szeretem, ertem a fizikat, de valahogy nincs eleg akaraterom, hogy leuljek, foleg ilyen melegbe es tanuljak. A gep elol is nehezen tudok eljonni mert az jol lekot, mert egyszerre tobb dolgot is csinalok, tehat tobb erzekszervre hat.
Mit gondoltok mivel motivalhatnam magam, vagy mivel vehetnem ra magam a tanulasra? Valami jo tippek, hogy minden nap tudjak foglalkozni vele egy kcisit?
Elore is koszonom.
Kapcsold ki a gépet és ülj le a szoba mások végébe, vagy menj át másik szobába. Ez jelentősen csökkenti a kísértést.
És ami a legfontosabb, a közoktatás, tanfolyamok témakörbe illő kérdéseidet ne a tudományokba tedd fel.
Én a magyar vizsga előtt egy hónappal kezdtem el tanulni rá..a tudat, hogy 30 tételt, 50 verset és 67 fogalmat kell megtanulnom 4 hét alatt lég ösztönző volt számomra..főleg, hogy az időmet a gép miatt nem fordítottam előtte tanulásra és 5-öst kellett elérnem( a tanáraim, szüleim és én is ezt vártam l magamtól)
Kimentem a kertbe és minden nap, fel, alá járkálva hangosan ismételgetve tanultam..akkor mindenféle érzékszervdet belevonod, könnyebben megragad...olvasod(szem)..mondod(fül)...járkálsz(egész test) és a szabad levegő csak plusz élvezet:D
Végül két csillagos ötössel és egy ötössel jöttem haza, úgy, hogy pont azt az egy verset húztam amit nem akartam..mondtam, hog mindent tudom..erre igazgató kérdezte hogy Mindent? mondtam igen..erre 10 verset kikérdeztek tőlem...
Ezzel módszerrel szerintem neked is menni fog:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!