Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kettős élet? Lehetséges? Nem...

Kettős élet? Lehetséges? Nem kötelező de szeretném. Te hogyan csinálnád?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Először is ha tudsz normálisan válaszolni akkor olvasd tovább kérlek ha nem akkor már is mehetsz mert nem k hülyeségedre vagyok kíváncsi. Abban kérném a segítségeteket, hogy én szeretnék kettős életet élni. Itt mindenki a sexre gondol és a szerelmi ügyekre de nem erről van szó!Hanem teljesen másról mégpedig "feltörekvő" énekes vagyok és nem tudom egyrészt azt sem eldönteni hogy szeretném e ezt csinálni hogy kettős élet de jobban hajlok a felé hogy igen szeretném. Csak nem tudom hogy jó ötlet e na meg hogy hogyan csináljam. Tudnátok segíteni. Hogy ti hogyan és mit csinálnátok? Vagy szerintetek mennyi értelme van? Vajon meddig lehetne csinálni? Köszönöm

2012. júl. 12. 18:29
 1/7 2xSü ***** válasza:

> Először is ha tudsz normálisan válaszolni akkor olvasd tovább kérlek ha nem akkor már is mehetsz mert nem k hülyeségedre vagyok kíváncsi.

A gond az, hogy ez egy nyilvános oldal. Ha mások véleményét kéred ki, akkor ne csodálkozz, ha mások véleményt nyilvánítanak. Jogod van nem egyetérteni mások válaszaival, sőt tarthatod hülyeségnek, de másnak meg jogában áll bármilyen jellegű választ írni, hiszen a válasz nem csak neked szól, hanem bárkinek, aki ezt az oldalt felkeresi.

Igen, én is óva intenélek a kettős élet élésétől, de megpróbálom normálisan megfogalmazni, hogy miért. Ha hallgatsz rá, akkor oké, ha nem, akkor az a te felelősséged. Az enyém meg az, hogy ha már billentyűzetet ragadok, akkor leírjam a saját véleményemet legjobb tudásom és tapasztalatom alapján. Nem csak miattad, hanem bárki miatt, aki erre a kérdésre rátalál.

Feltörekvő énekes vagy, azt írod. De rajtad múlik, hogy az leszel-e vagy sem. Énekelni lehet, akár otthon a négy fal között, vagy egy csapattal a garázsfalnak. Lehet ezt csinálni hírnév nélkül is. Vagy lehet úgy is, hogy tényleg híres leszel, de ennek szükségszerűen megvannak az akár negatívnak tekinthető következményei is. Miért akarnál magad elé egy olyan célt kitűzni, amitől már most menekülni akarsz? Ez a kérdés nagyon fontos, érdemes kicsit elgondolkodni rajta. Az viszont biztos, hogy ha eleve így állsz hozzá, akkor annyira valószínű, hogy nem leszel híres, hogy pl. megélj belőle, de annyira igen, hogy megutáld az egészet. A mostani kétségeid eleve akadályozni fognak, hogy igazán nagy sikereket érj el.

Megpróbálhatsz persze úgymond kettős életet élni, de nem nagyon fog sikerülni, és inkább több problémát fog számodra okozni, mint amennyi hasznod van belőle.

Az ember döntései arról szólnak, hogy megnéz két vagy több lehetőséget, felméri, hogy melyik milyen pozitív és negatív következményekkel jár és dönt. Dönt, ezzel felvállalja az esetleges negatív következményeket is. Aki ezt tudatosítja magában, az soha nem fog megbánni egyetlen döntést sem, mert az adott helyzetben a lehető legjobban döntött, függetlenül attól, hogy előre nem látható okokból aztán ténylegesen milyen következmények következtek be. Ha ezt valaki nem tanulja meg, az egyrészt mindig bánkódni fog ezért vagy azért, döntésképtelenné válik, olyan döntést akart meghozni, olyan úton akar menni, ami nincs és amit nem is tud megteremteni.

2012. júl. 12. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom láttad e (elég béna pl-val fogok élni) a Hannah Montana című sorozatot...ott ő is kettős életet él...

Ezt külső változtatással tudnád elérni, vagy maskarákkal..pl maszkos ember..stb..Akkor egy maskarás új figurát kéne kitalálnod és ha fellépéseken lennél azt kéne hordanod mindig...ha neked ez belefér akkor ez lenne a megoldás, de akkor ahhoz bizalmas társak is kellenek akik nem adják ki a titkodat...

Aztán nem tudom mennyien ismerik a te tervedet..mert ismerőseid felismernek,továbbadják stb.stb..

Szóval ha te be tudnád vállalni a figurát, akkor megtudnád csinálni, bár elég nehezen...de ahhoz valami j kis feeling kell, hogy ütős legyen a kitalált személy:)

2012. júl. 12. 20:20
 3/7 2xSü ***** válasza:

#2: Ezen azért kicsit mosolyogtam. Vegyünk példát egy naiv fiktív személyről? Ezen az alapon Supermanről, vagy Hamupipőkéről is lehetne példát venni.

Maszkban pl. nehéz énekelni. De pl. a „feltörekvés” része, hogy mondjuk egy kisebb kocsmában, vagy egy falunapon is fel kell lépni. Akár órákkal előtte ott kell lenni, hangolni kell, mikrofont próbálni. Szóval bizonyára vicces lehet fél napot egy maszkban tölteni. Nem beszélve arról, hogy a szervezők is alkalmasint ott akarnak veled beszélni, anyagiakat elrendezni, stb… Pl. ez a maszkos dolog elég jó arra, hogy elvágd a karriered, mert a szervezők hülyének fognak nézni, ha fellépésen kívül is ragaszkodsz hozzá.

2012. júl. 12. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehetséges,én úgy csináltam,hogy lefotoztam magam, simán,máésodszor pedig maszkban,és photoshoppoltam. Bejön. DE az is elég ha felteszel egy szemüveget,amikor személyiséget váltasz

-Superman

2012. júl. 12. 22:55
 5/7 A kérdező kommentje:
#1 #2 mind a kettőtőknek igaza van de nekem a #2 jobban tetszik
2012. júl. 13. 12:14
 6/7 2xSü ***** válasza:
Nekem is jobban tetszik az időutazás pl., de attól még jelenleg nem megvalósítható.
2012. júl. 13. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze, mondtam, hogy SOK nehézséggel jár..de ha ő nem akarja bevállalni az arcát, simán..

Ismerek egy embert aki mindig sálban van..felhúzza az orráig..boltban,utcán,kávézóban..ahol csak teheti azt hordja..

Ha 2-"életet" akar élni ez a megoldás...De azt is be kell vállalni, hogy érdekes figurának fogják gondolni ha szmélyes beszélgetéseknél is ragaszkodik a maszkhoz..amúgy meg nem csak olyan maszk van ahol a száj nincs szabadon...

Nehéz, de megoldható, csak nagy az ára..

Persze, hogy jobb lenne, bevállalni, de én tanácsot adtam a kérdezőnek, mivel azt kérdezte, hogyan oldanám meg..én így:)

2012. júl. 13. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!