Dundibb lányok, vagy akik kövérnek érzitek magatokat! Mit éreztek ha egy vékony lányt láttok? Rossz ez nektek? Pl munkahelyen.
Én ha látok egy vékony lányt nem érzek semmit. Nem igazán érdekel. Mert a legtöbb vékony lányon látok valami csúnyát. És ez örömmel tölt el. Valamit adsz és valamit kapsz. Ritkán látok az utcán olyan lányt akinek kifogástalan a testalkata és szép az arca, és nem hasonlítanak a vonásai egy állatra se. De ha még is meglátok egy ilyen lányt igen, féltékeny vagyok.
Én még csak sajnáltatni se tudom magamat, most is csokit ettem. 5 kiló plusz van rajtam, pár hete ledolgoztam és tartottam egy kis ideig, nem ettem semmit, folyton rosszul voltam, fájtak az ízületeim a túlzásba vitt mozgástól. Aztán elkezdtem ismét étkezni napi 3x, keveset. Tádámm megint 57 kiló vagyok. Hát ez van.
Ráadásul én nem problémázok, világ életemben a legjobb barátnőm vasággyal együtt 40 kiló volt, ez sose érdekelt.
Van modell barátnőm, kiállnak a csontjai a mellkasán, a kulcscsontját szinte körbe lehet fogni, még is fogyókúrázik, mert a fotósok szerint túl nagy a csípője.
Azt hiszem ez a lány nálam nagyobb problémában van nap mint nap.
Nos világ életemben kövér voltam, persze mindig változott, hogy mennyire, de na sose voltam vékony. Ráadásul anyumra ütöttem, tehát nem arányosan hízok/híztam, hanem elsősorban a hasamra jöttek fel a kilók. Jelen pillanatban most a "legrosszabb" a helyzet. Kb. 170 cm magas vagyok és 90 kg. Ez 20 kg felesleg, na de hogy a kérdésedre válaszoljak:
Általánosban volt a legrosszabb állandóan csúfoltak és volt közöttük lány is. Na ha őt meglátom elönt a méreg. Ahogy idősödtem és értelmesebb emberek társaságába kerültem, ez meg szűnt.
De az tényleg idegesít, hogy van olyan ismerősöm aki mindig lefekvés előtt eszik vagy akkor amennyit akar és nem hízik, nekem pedig a "testi működéseim" se jók.
A barátkozás kérdése nálam pedig intelligencia és természet alapján dől el. Van olyan barátnőm aki vékony és jól néz ki, van aki 2x nagyobb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!