Vannak még egyáltalán ilyen fiúk?
Figyelt kérdés
nem vagyok vmi bulizós típus,inkább szerény/visszahúzódó,:S se egy nagymellű/nagyp**csájú csücsörítős kacsaszájú elgémberedett világfájdalommal telítődött műanyag plázacica/szépségkirálynő...kicsit(nagyon) önbizalomhiányos x( suliban sem voltak lány barátaim mert lenéztek azért mert engem nem érdekelt sosem a vásárlás, a divat (saját stílusom van),a buli, a pia, vagy h épp hány pali ment rajtam keresztül eddig stb....inkább fiús beállítottságú vagyok :S volt már pár barátom de egyikkel sem voltunk igazán kompatibilisek :S ismerőseim is azt mondják keressek olyan fiút aki olyan beállítottságú mint én...aki nem a nagy melleket meg pi**ákat keresi egy lányon hanem a belsőt nézi,aki nem részegedik le minden adandó alkalommal,aki szerényebb/visszahúzódó, és nem utolsó sorban informatikai beállítottságú... de én ilyennel még nem találkoztam és (szerintem) nem is fogok =/ mindig olyan volt csak aki informatikai beállítottságú de ritkán józan....:S asszem inkább apáca leszek2012. júl. 12. 00:36
1/9 anonim 

válasza:

biztos vannak,csak keresni kell..:)
2/9 anonim 

válasza:

Hát a leírtak alapján én ilyen vagyok, szóval vannak..
3/9 anonim 

válasza:

Vannak, pl. én is, viszont hatalmas önbizalom problémáimból kifolyólag nem keresem az ilyesfajta kapcsolatot emberekkel, és úgy egyébként se, mert hangulatomtól függően félek az emberektől.
És az általad leírt kategóriában valószínűleg még sokan éreznek így, ezért nem tudsz még csak válogatni se a visszahúzódó "geek"-ekből.
Nem iszok, egész nap a gép előtt vagyok, programozó leszek, barátaim nincsenek az életben, és nyomi vagyok. A többi viszont megegyezik...
4/9 anonim 

válasza:

Az ilyen fiúk azok, akikre tipikusan azt szokták mondani, hogy soha nem lesz barátnőjük.
5/9 anonim válasza:
Nyugi, biztos vannak még ilyen srácok. Kitartás! :)
7/9 A kérdező kommentje:
erre meg egy sincs.....az az arra az merre van ? :d
2012. júl. 14. 18:04
9/9 anonim 

válasza:

Azért vagyok ilyen ködös, mert úgysem aktuális egyik személynek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!