Miért ilyenek a fiúk? (lent)
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy vissza utasítottam nem rég egy fiút, aki "szerelmes" volt belém, és várt rám sokáig. Én utána nagyon kedves, és érdeklődő voltam felé, de úgy tűnt, hogy utál...legalábbis kerüli a társaságom. Mindezt úgy,hogy utána tudta,hogy szeretem. Most akkor utál?2012. jún. 26. 14:03
1/3 anonim 

válasza:

ülj le vele és beszéld meg személyesen , telefonon,facen Hogy akkor most mi a dolgok állása köztünk?
2/3 anonim 

válasza:

Valószínűleg az történt, hogy megunta a várakozást, és ez amolyan bosszú. Ez nem a te hibád, magától lesz ilyen. Tudom, hisz én is majdnem beleestem ebbe a hibába, de még időben észrevettem, hogy "basszus, ok nélkül kezdem kerülni". Ez csak egy lehetőség, de érdemes számolnod vele.
Mindenesetre a legjobb amit tehetsz az, amit írtak előttem is. Egyébként mint látod, nem mindegyikünk "ilyen". :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. jún. 26. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!