Más is járt így fiúk?
Valakinek biztos tetszel majd. Menj el kondizni, futni, edzeni hogy ha már vékony vagy, legyen rajtad izom is. A lányokat meg ne a kinézetedel akard, hanem a stílusoddal megfogni. Legyél vicces, jófej, keresd a társaságukat, de legyél fiúkal is, stb. Remélem segítettem.
off: az elő mindenhova belinkeli ezt a kérdést -.-
Örülök,l hogy a srácoknak is vannak hasonló gondjaik :D
Nyugi, valakinek biztos bejössz, amúgy sem csak a külső számít, de nem hinném, hogy olyan ronda lennél, csak kissé önbizalomhiányos.
Járj el gyúrni a haverokkal, hátha attól több lesz az önbizalmad! :D
Nálam az az érzés,hogy nem nézek ki elég jól,tavaly jött el,aztán gyúrtam 3 hónapot és kétszer akkora karom lett,úgyhogy jó dolog a kondi.Nekem annyiból volt nehezebb,hogy volt háj,amit leadjak,és ez a mai napig nem sikerült,mert lusta vagyok másfél órát bicajozni:D
De egyértelmű,gyúrni kell,ahhoz tanácsokat pedig bodybuilder.hu-n vagy tesztoszteron.hu-n kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!