Aki járt vagy jár szegeden stíluskommunikátor szakra a Juhász Gyula főiskolán, az tudna róla mesélni? Érdemes elkezdeni, érdekesek az órák, járnak fiúk is és van esélyem, h elhelyezkedek vele?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 08:00
1/5 anonim válasza:
Szia! Én nem járok erre, de ez nem külön szak, hanem csak továbbképzés. Viszont olvasgattam róla mert én is meg akarom csinálni ezt a továbbképzést, és ahogy láttam, nagyon jó órái vannak, az elhelyezkedés pedig viszonylag könnyű lesz ezzel, szerintem.
Küldök neked egy linket, ha gondolod, olvasgass róla. :)
2/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm4 igen tudom h tovább képzés, meg sokat ígér a honlap is, csak arra lettem volna kíváncsi hogy ez is olyan, amit behranagzonak, aztán miután elkezded csalódsz egy jó nagyot mert nincs színvonal de még csak munkát sem találsz vele... ezért tettem fel a kérdést hogy mi is az igazság. Érdekelne, de csak ha komolyan veszik.
2009. júl. 5. 11:36
3/5 anonim válasza:
Szerintem csalódni biztos nem fogsz! Ha pedig keresgélsz, biztos találsz munkát is! Én pont azért szeretném ezt a továbbképzést megcsinálni, hogy el tudjak helyezkedni az életben. Ez az álmom, hogy ezt csináljam, és ezzel a továbbképzéssel sokkal több esélyem van elérni a céljaimat. Szerintem próbáld meg!! :)
4/5 anonim válasza:
Igen, érdemes elkezdeni a képzést! Minőségi, színvonalas képzés indult el, amiről már a tanárok, előadók neve is sokat árulkodik. Azt gondolom, hogy a modulok alapján nagyon vegyes, érdekes összeállításról van szó. Az előadók egy részét ismerem, hihetetlen tudással rendelkeznek. Én szeptemberben induló képzésre már jelentkeztem. Egyébként van néhány fiú is, bár szerintem ez nem igazán fontos a képzés szempontjából. :-)
5/5 anonim válasza:
Aki esetleg még több infót szeretne megtudni a szegedi Stíluskommunikátor képzésről, annak ajánlom figyelmébe a nem régen elindult kiegészítő oldalt, melyen blog és fórum áll minden érdeklődő rendelkezésére. Tehát ha kérdés van, szerintem érdemes olyanokat faggatni, akik már stíluskommunikátornak mondhatják magukat! Íme a cím: www.stiluskommunikacio.eu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!