Mennyit kell még fogynom? A 40kg nagyon vészes lenne?
Figyelt kérdés
Most 151cm vagyok és 55,5kg. Ez nagyon kövér? Ha lefogynék 40kg-ra az pont jó lenne, vagy az már túl sovány?2012. júl. 11. 15:54
1/10 anonim válasza:
Szerintem már az bőven jó ha ledobsz magadról 5 kilót, de még így is tökéletes vagy mert nincs ebbe semmi. Nem vagy kövér, legfeljebb husis, de ehhez látni kéne hogy nézel ki mert vannak olyanok akiken ez egyáltalán nem látszik meg.
2/10 Kisóóóó válasza:
Amúgy ez úgy van hogy a magasságodból kivonsz 110-et és a végeredmény a normális testsúly. Azaz 41 kg neked a megfelelő . de ha 16 év alatt vagy akkor nem tudom :/
3/10 A kérdező kommentje:
Háát 13vagyok. Tehát nagyon nem 16..xd
2012. júl. 11. 18:59
4/10 Kisóóóó válasza:
Húhha :D akkor olyan 5 kilót fogyjál max :)
5/10 anonim válasza:
Én csak 47 vagyok, de így is vészesen sovány és minden betegséget alkapok.
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Olyan 5kg-t? Hát az nem is nehéz feladat!:d Betegségről meg ne is beszéljünk.. Én is folyton elkapok minden sz@rt amit csak lehetséges. :/
2012. júl. 11. 19:28
8/10 A kérdező kommentje:
19:27 okké köszi:)
2012. júl. 11. 19:28
9/10 Kisóóóó válasza:
Elég lesz neked 5 kg :D 13 évesen még nem vagy kövér :D majd pár év múlva ráérsz fogyókúrázni :)
10/10 anonim válasza:
Jó a testsúlyod,egy az,hogy soványabb leszel,mivel még valószínűleg nősz,a másik meg az,hogy nem kell piszkavasnak lenni,hogy tetsszél a fiúknak.Nekem személy szerint bejön,ha van egy kis husi,persze nem túlpuffadt egyedekre kell itt gondolni,de azért nem árt egy 3-4 kg felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!