Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon vészes,...

Szerintetek nagyon vészes, sokat kell fogynom?

Figyelt kérdés

161cm/65kg/14L

vannak olyan ideálsúlymérők ahol azt írja h 57kg ideáli máshol azt,h 49-62 kg meg 51 kg most akkor melyik ?

én nem akarok nádszálvékony lenni meg nem is leszek soha mert vastagok a csontjaim. de mennyi lenne az ideális súly ahol nem azt mondanák h dagadt disznó csak azt h van rajta mit fogni

2010. aug. 27. 12:50
 1/8 d,jpt L válasza:
35%

Mindenképpen fogynod kell.

Én 163 centi vagyok és 48 kiló, mellesleg teljesen átlagos testalkatom van.

neked 14 évesen az ideális súly kb. 45 kiló.

2010. aug. 27. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Olyan 60 kg környékén ideális, de ezt magadon kell látnod. Ha jól érzed magad így a bőrödben, nincsen gond, ha nem, na akkor van baj :)
2010. aug. 27. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
60kg biztosan nem ideális. Anyukám 163 cm és 61kg és rengeteg felesleg van rajta, nem is érzi jól magát így.
2010. aug. 27. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

sztem úgy 55 kilo a normális

de sztem nem olyanvészes, én 166 cm 63 kilo és nem olyan vészes

2010. aug. 27. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Minden attól függ mennyi az izom rajtad. Ha 65kg-sen szép izmos testalkatod van ne akarj fogyni. Ha viszont zsírosabb vagy akkor érdemes belekezdened egy diétába és valamiféle sportban. Nem hinném, hogy "vastagok" lennének a csontjaid, ne így fogalmazd meg. Tehát ha zsírosnak érzed magad diétázz de ha eddig űztél intenzíven valamilyen sportot amitől jól megizmosodtál akkor jól vagy így. Az ideális tömeged pedig olyan 55-60kg között van.
2010. aug. 27. 13:29
 6/8 anonim válasza:
Persze egy kicsit tényleg soknak tűnik,de am. még csak 14 éves vagy.Rengeteget fogsz még nyúlni és nem fog annyira meglátszani.mozogj sokat csak ennyit tudok mondani.Egybként 45 kiló sem ideális 14 évesen.Szerintem az nagyon kevés.olyan 55-üt mondanék én is.De semmi pánik amikor annyi éves voltam mint te én is állandóan a kilókkal küszködtem és amint idősebb lettem rengeteget nyúltam nem látszott meg rajtam már annyira.És benőtt a fejem lágya is.Nem tudtam lefogyni én sem hanem inkább megpróbáltam megtartani a súlyomat és most. 170cm/60kg vagyok.25/L
2010. aug. 27. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet megérteni, hogy így NEM lehet megmondani, hogy NEKED épp milyen súly az ideális? Két ugyanolyan magas és ugyanolyan súlyú ember között óriási különbségek lehetnek, mert pl. az egyik hájas, a másik izmos, szálkás. Tehát attól, még, hogy előző válaszadóknak pl. 55 kiló az ideális, vagy az anyukája úgy kövér, az még nem jelenti azt, hogy te is kövér lennél annyi kilósan. A lényeg a testösszetétel, az testalkat, az arányok!!! Jó lenne ezt végre megérteni, mert mindennap 100an tesznek fel hasonló kérdést, hogy x magassághoz hány kiló ideális. Kezdj el normálisan diétázni, nem koplalni és akkor állj meg, ha tetszel magadnak a tükörben (pl. lapos, feszes hasad lett stb. stb). Akkor mérd meg magad, neked az lesz az ideális súly. Utána meg szinten kell tartani, ilyenkor is figyelni kell az étkezésre, különben visszaszeded.
2010. aug. 27. 13:34
 8/8 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat

a vastag csontokat pedik jól irtam mert a doki is megmondta hogy nagyon szélesek és erősek a csontjaim,am meg vannak olyan kalkulátorok is amelyek megmondják különböző adatokból hogy milyen a csontozatom

2010. aug. 27. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!