Tudom hogy fogynom kéne de szerintetek nagyon vészes helyzet? (kép)
2010. aug. 24. 23:29
1/11 anonim válasza:
annyira nemgáz:) sportolj sokat és ne egyél édességet,vacsira meg kalóriamentes kaját.. így ezt a pici pluszt is letudod adni:)
2/11 anonim válasza:
Ezt kimondta neked? Buta vagy. Szerintem jol nezel ki.
3/11 anonim válasza:
Addig kezd el a fogyózást, amíg "csak" ennyit kell leadni!!!
Én is így kezdtem! Óóó, ez csak adidas jel, (három csík a pocakon), majd lemegy...
20 éves korom óta fokozatosan híztam kb. 110 kg-ra!!!!
Hidd el, én is mondtam 80 kg-os ismerősömre akkor, hát én úgysem leszek ilyen dagadt!!!
Ezt már nagyon nehéz lesz leadnom, ha sikerül egyáltalán.
Próbálj 90 napos diétát. Vagy csak ne egyél kenyeret.
Sok sikert!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddig válaszokat de még várom egyébként 171 cm és 85kg vagyokS szóval sajnos elég sokat kéne leadnom:S
2010. aug. 24. 23:44
5/11 anonim válasza:
Nagyon nem vészes, de igen, fogynod kéne. És leginkább tudod, miért? Mert nem tetszel így magadnak! És, amíg magadnak nem tetszel, más mondhat akármit:) Szóval, hajrá ésszerű étrend és sok-sok mozgás. Menni fog!
6/11 anonim válasza:
jó kis husi vagy, meg kell hagyni :) de akkor én is azt mondom mint előttem, hogy ne várd meg míg több lesz..
7/11 anonim válasza:
Nem vagy durván kövér, de van rajtad felesleg, és nem pár kiló... A 171 centihez kb 60 kiló lenne ideális. Szerintem.
9/11 anonim válasza:
szerintem is sportolj, és próbálj meg egy kicsit odafigyelni a kajára. van rajtad velesleg bőven, de ennek ellenére nem lehet azt mondani, hogy rossz alakod van, és semmiképpen nem tartozol még az egészségtelen kategóriába, tehát a legfontosabb, hogy jól érezd magad. hízni azért már ne hízz:)
10/11 anonim válasza:
Bár a kép most nem jelenik meg, centi és kg alapján hasonló lehet a felépítésünk, talán úgy 5 kilóval vékonyabb vagyok. Én így is jól érzem magam, de mivel két év alatt jött fel 20 kiló, így tudom, hogy a továbbiakban is csak hízás lenne, ezért muszáj változtatni. Meg legfőképp az egészségem miat. Még nem jelentkeztek problémák, de mindenki tudja, hogy a túlsúly különböző betegségekkel jár. Ezt is szem előtt kell tartani. Tanács: egyél napi 5x, édességek, mindenféle más nasi, cukros italok kihagyva, tésztás ételekből se falj rengeteget, szénhidrátok inkább reggel menjenek be, délután pedig fehérje. Sok zöldség :). S hát mozogni kell. Én futni kezdtem ez alapján: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!