Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom hogy fogynom kéne de...

Tudom hogy fogynom kéne de szerintetek nagyon vészes helyzet? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 24. 23:29
1 2
 1/11 anonim válasza:
95%
annyira nemgáz:) sportolj sokat és ne egyél édességet,vacsira meg kalóriamentes kaját.. így ezt a pici pluszt is letudod adni:)
2010. aug. 24. 23:36
 2/11 anonim válasza:
93%
Ezt kimondta neked? Buta vagy. Szerintem jol nezel ki.
2010. aug. 24. 23:37
 3/11 anonim válasza:
93%

Addig kezd el a fogyózást, amíg "csak" ennyit kell leadni!!!

Én is így kezdtem! Óóó, ez csak adidas jel, (három csík a pocakon), majd lemegy...

20 éves korom óta fokozatosan híztam kb. 110 kg-ra!!!!

Hidd el, én is mondtam 80 kg-os ismerősömre akkor, hát én úgysem leszek ilyen dagadt!!!

Ezt már nagyon nehéz lesz leadnom, ha sikerül egyáltalán.

Próbálj 90 napos diétát. Vagy csak ne egyél kenyeret.

Sok sikert!

2010. aug. 24. 23:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddig válaszokat de még várom egyébként 171 cm és 85kg vagyokS szóval sajnos elég sokat kéne leadnom:S
2010. aug. 24. 23:44
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon nem vészes, de igen, fogynod kéne. És leginkább tudod, miért? Mert nem tetszel így magadnak! És, amíg magadnak nem tetszel, más mondhat akármit:) Szóval, hajrá ésszerű étrend és sok-sok mozgás. Menni fog!
2010. aug. 25. 00:19
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
jó kis husi vagy, meg kell hagyni :) de akkor én is azt mondom mint előttem, hogy ne várd meg míg több lesz..
2010. aug. 25. 00:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy durván kövér, de van rajtad felesleg, és nem pár kiló... A 171 centihez kb 60 kiló lenne ideális. Szerintem.
2010. aug. 25. 01:01
 8/11 anonim ***** válasza:
sportolj vmit sztem
2010. aug. 25. 02:41
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem is sportolj, és próbálj meg egy kicsit odafigyelni a kajára. van rajtad velesleg bőven, de ennek ellenére nem lehet azt mondani, hogy rossz alakod van, és semmiképpen nem tartozol még az egészségtelen kategóriába, tehát a legfontosabb, hogy jól érezd magad. hízni azért már ne hízz:)
2010. aug. 25. 06:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Bár a kép most nem jelenik meg, centi és kg alapján hasonló lehet a felépítésünk, talán úgy 5 kilóval vékonyabb vagyok. Én így is jól érzem magam, de mivel két év alatt jött fel 20 kiló, így tudom, hogy a továbbiakban is csak hízás lenne, ezért muszáj változtatni. Meg legfőképp az egészségem miat. Még nem jelentkeztek problémák, de mindenki tudja, hogy a túlsúly különböző betegségekkel jár. Ezt is szem előtt kell tartani. Tanács: egyél napi 5x, édességek, mindenféle más nasi, cukros italok kihagyva, tésztás ételekből se falj rengeteget, szénhidrátok inkább reggel menjenek be, délután pedig fehérje. Sok zöldség :). S hát mozogni kell. Én futni kezdtem ez alapján: [link]
2010. aug. 25. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!