Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érez valaki más is ilyet...

Érez valaki más is ilyet rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Ha ülök valahol felhúzott lábakkal, úgy érzem dölöngélnem( jobb szót nem tudok), mozognom kell. Nem feltűnően ,mint vmi idegbajos a filmekben, csak magam számára érezhetően. Ettől sokkal jobban és biztonságban érzem magam. Más is érez ilyet? Esetleg vki meg is tudja magyarázni? (nem kérek olyan kommenteket h fordulj orvoshoz...köszii^^)
2009. júl. 11. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a ringatást a magzatkorból hoztuk magunkkal..amikor még a magzatvíz kellemes melegsége vett körül bennünket..ott ringatóztunk a vízben..
2009. júl. 11. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én annyiban hasonlítok rád,hogy nem tudok megülni egy helyben...

Én is mindig dölöngéltem mint aki depis(persze én sem annyira feltűnően)de mindig rám szoltak...

A mai napig mocorgok,bár már csak a lábfejem lóbálom.

Rájöttem hogy az is megnyugtat...

Én sem mentem orvoshoz eg ilyenek,ezzel nem ártok senkinek,még magamnak sem. :)

Üdv!

2009. júl. 11. 19:13
 3/7 A kérdező kommentje:
örülök, hogy más is érez hasonló "késztetést". és annak is, hogy senki sem hülyézett le(:
2009. júl. 11. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig dölöngélek előre hátra.. Persze nem úgy mint egy skrizofén elmebeteg..:D Meg van amikor a lábamat "remegtetem" Szóval így mozgatom le fel..Mint amikor az ember ideges..(ezt akkor szoktam amikor ülök vagy fekszek..)

Vagy a körmeimmel kopogok az asztalon..Valamimnek mindig kell járnia.. Amikor izgulok, van hogy a lábam is jár közbe kopogok az asztalon..xD De kb. alig veszik észre..xD Csak a padtársam szokott pattogni, mert beremeg a pad..xD

2009. júl. 11. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha székben vagyok, nekem is kijön néha egy kis dülöngélés, meg ha egy helyben állok, szoktam mozgatni valamimet, kezem, lábam, nem bírnám ki mocorgás nélkül. :))

Azért vigyázz, nehogy eldurvuljon, és "elmebeteg skizofrénes" legyél. :))

2009. júl. 12. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Padtársam volt ilyen matekon:Đ A 2.on egybepadok voltak, szóval amikor lekezdett a lábával is így remegtetni rázkódott az egész pad, érdekes volt O_o Mind1, nem nagy dolog, ha úgy érzed csináld csak ha jól esik:D Spec ha én leülök valahova meg se moccanok, ha órákig is kell ülni, úgyszint ha állok. Kinek hogy jó:D
2009. júl. 12. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom... persze én is ilyen vagyok. (otthon nem is szeretik)

de szerintem ez egy általános probléma. én is néztem a suliban, de szinte mindenki mocorgott nálunk. szerintem az unalom, vagy az idegesség miatt van. szerintem te is azért csinálod, mert úgy nyugalomban érzed magad lelkileg.... :)

2009. júl. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!