Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki tapasztalt ilyet, segítene...

Aki tapasztalt ilyet, segítene? A pozitív teszttel egy időben, kb.4 hetesen átment rajtam egy vírus.

Figyelt kérdés
...Hasmenés, magas, 38,5-38,7 fokos láz. Ezek a tünetek. Írjon légy szi', akinek bármilyen tapasztalata van. Mi lett a babáddal? Volt már egy magzatelhalásom 12 hetesen, nagyon félek.Köszi!
2009. dec. 22. 15:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a láz nem tesz jót sajnos,de pár nap múlva szerintem nézesd meg magad egy orvossal.Az a baj hogy 6 hét körül lát valamit már.Addig sajnos csak bizakodni lehet,reméljük nem lesz semmi gond!19 hetes km
2009. dec. 22. 15:59
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom, hogy a láz nem jó, és azt is, hogy várni kell, lesz-e szívhang. Inkább saját tapasztalatok érdekelnének, de azért köszi!
2009. dec. 22. 16:06
 3/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az esedékes mensi idejében volt egy 1 hétig tartó 38-39 fokos láz, tüszős mandulagyula.

7 hetesen egy 24 óra alatt 35szöri hasmenés.

Eredmény:

itt szuszog az ölemben a 2 hetes kisfiam.

Lázat csillapítsd, igyál sok folyadékot, pihenj és nyugi!

2009. dec. 22. 16:09
 4/17 anonim ***** válasza:

ja, panadol és algopirint szedhetsz a lázra

a hasmenést ne fogd vissza gyógyszerekkel, hagy ürüljön ki mielőbb

2009. dec. 22. 16:11
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi! Jó ezt hallani! A lázra Rubophent szedtem, azt mondták a patikában, hogy viszonylag kíméletes. Amikor nem volt olyan magas, inkább prizniceltem.

Még egyszer köszi!

2009. dec. 22. 16:16
 6/17 anonim ***** válasza:

Először is: Mindenkinél máshogy van, lásd előttem volt poz. pl is:)

nekem viszont rosszul sült el a dolog, az előző terhességemnél én is így kezdtem, vírus, amibe legyengült a szervezetm, és utána folyamatosan elkaptam mindent, a 11. héten elvetéltem, szóval szerintem mindenképpen minél hamarabb menj dokihoz!!

2009. dec. 22. 21:13
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi, ma megyek. Az előző magzatelhalás miatt kell, hogy lásson doki. Remélem minden oké lesz, várjuk a tesót a fiam mellé:)

Tegnap délutántól nincs lázam, ez némileg vigasztal.

Még egyszer köszi mindenkinek!

2009. dec. 23. 06:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lesz!!! Már kilökődött volna vagy lenne jele! Jó gyogyszert szedtél és mással is megesik! Engem 4 hetesen fogröntgeneztek, 2 nap múlva lett + a tesztem és a dokim azt mondta, hogy itt még nem gáz! Még csak embrió és nincs olyan kapcsolata még az anyaméhhel! Ha nem vérzel, nem lesz gond! Ez tuti! Írd meg mi volt! 19km
2009. dec. 23. 09:30
 9/17 A kérdező kommentje:

Szia!

De rendes vagy, köszi!

Most jöttem haza a dokitól. Megnézett uh-n, nyilván csak vastag méhnyálkahártyát látott. 1 hét múlva újra megnéz, akkor leszek 5 hetes. Mára sokkal jobban vagyok, és bizakodóbb is:)

2009. dec. 23. 10:13
 10/17 anonim ***** válasza:
3hetes terhesen 39.3volt a lázam.már alig éltem.borzaszto volt.mpst 7hetes vagyok,és hasonlo cipöben járunk én se tudom mi lesz velünk
2009. dec. 25. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!