Aki tapasztalt ilyet, segítene? A pozitív teszttel egy időben, kb.4 hetesen átment rajtam egy vírus.
Szia!
Nekem az esedékes mensi idejében volt egy 1 hétig tartó 38-39 fokos láz, tüszős mandulagyula.
7 hetesen egy 24 óra alatt 35szöri hasmenés.
Eredmény:
itt szuszog az ölemben a 2 hetes kisfiam.
Lázat csillapítsd, igyál sok folyadékot, pihenj és nyugi!
ja, panadol és algopirint szedhetsz a lázra
a hasmenést ne fogd vissza gyógyszerekkel, hagy ürüljön ki mielőbb
Köszi! Jó ezt hallani! A lázra Rubophent szedtem, azt mondták a patikában, hogy viszonylag kíméletes. Amikor nem volt olyan magas, inkább prizniceltem.
Még egyszer köszi!
Először is: Mindenkinél máshogy van, lásd előttem volt poz. pl is:)
nekem viszont rosszul sült el a dolog, az előző terhességemnél én is így kezdtem, vírus, amibe legyengült a szervezetm, és utána folyamatosan elkaptam mindent, a 11. héten elvetéltem, szóval szerintem mindenképpen minél hamarabb menj dokihoz!!
Köszi, ma megyek. Az előző magzatelhalás miatt kell, hogy lásson doki. Remélem minden oké lesz, várjuk a tesót a fiam mellé:)
Tegnap délutántól nincs lázam, ez némileg vigasztal.
Még egyszer köszi mindenkinek!
Szia!
De rendes vagy, köszi!
Most jöttem haza a dokitól. Megnézett uh-n, nyilván csak vastag méhnyálkahártyát látott. 1 hét múlva újra megnéz, akkor leszek 5 hetes. Mára sokkal jobban vagyok, és bizakodóbb is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!