Mennyire gáz ha lassan beszélek?
Eddig nem foglalkoztam vele, most kezdtem figyelni erre. Néha kiröhögnek ez miatt, de nem tudok nagyon mit tenni.
Logopédus gondolom ilyesmivel nem foglalkozik, mert nem vagyok beszédhibás. Van, hogy vontatottan is beszélek a lassúság mellett...
Mit tudnék tenni vagy ez már ilyen marad?

Ha nem mondasz baromságokat, akkor nincs vele gond. Mert hát lehet sokat és gyorsan pofázni a semmiről: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19
és lehet lassan és keveset érdemben megszólalni: E=mc^2

Én, mint rádiókabaré hallgató elmondhatom, hogy van 2-3 rendszeres fellépő, akik nagyon lassan beszélnek, és ezzel viccelődnek a társai, és ő is, nincs ezzel gond.
Valószínűleg átgondolod, mielőtt kimondanád amit mondani akarsz, vagy legalábbis legbelül így szeretnéd.
Ha nem paraszt módjára nevetnek ki, és szemétkednek ezzel, hanem csak úgy barátilag, akkor azzal sincs gond, hiszen ami az átlagtól eltérő mindig furcsa pár embernek, ezt meg kell szokni.
Ne akarj ezen változtatni, majd a környezeted megszokja, és ne vedd sértésnek ha kinevetnek.
Én pont, hogy gyorsan beszélek, és általában elhadarok néhány szót, és esetleg nem értik a többiek, akkor meg mindig visszakérdeznek "mi?", és akkor elmondom lassabban... ez még zavaróbb.

Ismerek egy idősebb fickót aki lassan beszél. Irtó vicces amikor mesél valami hülye történeteket :DDDD
Amúgy nem gáz, csak sokáig tart mire elmond valamit :)
Jobb mintha dadognál... szerintem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!