Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire gáz ha lassan beszélek?

Mennyire gáz ha lassan beszélek?

Figyelt kérdés

Eddig nem foglalkoztam vele, most kezdtem figyelni erre. Néha kiröhögnek ez miatt, de nem tudok nagyon mit tenni.

Logopédus gondolom ilyesmivel nem foglalkozik, mert nem vagyok beszédhibás. Van, hogy vontatottan is beszélek a lassúság mellett...

Mit tudnék tenni vagy ez már ilyen marad?

2012. júl. 9. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem mondasz baromságokat, akkor nincs vele gond. Mert hát lehet sokat és gyorsan pofázni a semmiről: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19

és lehet lassan és keveset érdemben megszólalni: E=mc^2

2012. júl. 9. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Én, mint rádiókabaré hallgató elmondhatom, hogy van 2-3 rendszeres fellépő, akik nagyon lassan beszélnek, és ezzel viccelődnek a társai, és ő is, nincs ezzel gond.

Valószínűleg átgondolod, mielőtt kimondanád amit mondani akarsz, vagy legalábbis legbelül így szeretnéd.

Ha nem paraszt módjára nevetnek ki, és szemétkednek ezzel, hanem csak úgy barátilag, akkor azzal sincs gond, hiszen ami az átlagtól eltérő mindig furcsa pár embernek, ezt meg kell szokni.

Ne akarj ezen változtatni, majd a környezeted megszokja, és ne vedd sértésnek ha kinevetnek.

Én pont, hogy gyorsan beszélek, és általában elhadarok néhány szót, és esetleg nem értik a többiek, akkor meg mindig visszakérdeznek "mi?", és akkor elmondom lassabban... ez még zavaróbb.

2012. júl. 9. 20:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Inkább az ilyen több ember előtti beszélgetéseknél szoktam jobban lassulni, mert akkor tényleg próbálom átgondolni a dolgokat, ne mondjak hülyeséget, stb.
2012. júl. 9. 21:07
 4/6 anonim válasza:
Sztem nem gáz!:D De az viszont sztem az, hogy a kérdésed és a válaszokat jó lassan olvastam.xDD
2012. júl. 10. 01:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Ismerek egy idősebb fickót aki lassan beszél. Irtó vicces amikor mesél valami hülye történeteket :DDDD

Amúgy nem gáz, csak sokáig tart mire elmond valamit :)

Jobb mintha dadognál... szerintem.

2012. júl. 10. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz szerintem:) Én meg állandóan hadarok, ami főleg tanárok és osztálytársak előtt gáz. Próbálom lelassítani magam, de sajna mindig újra kezdem. Néhány barátnőm azt mondta, hogy szerinte aranyos (bár nem tudom ebben mi lehet aranyos) úgyhogy egyelőre nem foglalkoztat a dolog annyira:D Ha nem tudsz rajta változtatni, akkor fogadd el magad így, ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
2012. júl. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!