Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki hogy képzeli el a tökéletes...

Ki hogy képzeli el a tökéletes világot?

Figyelt kérdés
Olyat nem kérek hogy nincs, én mindenkinek a saját szubjektív véleményére vagyok kíváncsi.
2012. júl. 9. 12:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A világon senki nem éhezne, nem élne nyomorban. Mindenkinek volna tisztességes munkája, fizetése. A drogokat eltüntetném a világról, mintha nem is lett volna.

A hosszú és nagy fájdalommal járó halálos betegségeket szintén. Mindenki szépen, csöndben halhatna meg.

Nem születnének fogyatékkal élő emberek, mindenki normális, segítőkész volna a másikkal szemben.

Nincs természeti csapások (vihar, árvíz).

A legfontosabb azonban, hogy a Föld újra "egészséges" legyen.

Illetve kifogyhatatlan benzin, pia (nekem) :D Ja meg tökéletes minőségű utak, ahol kitudom használni a motoromat.

2012. júl. 10. 13:07
 12/17 A kérdező kommentje:
na akkor ebből kiderült számomra a képzelő erő gyengesége :/ sajnos
2012. júl. 12. 07:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, a válaszokat megköszönni szokás. Amúgy sem volt kifejtve a kérdés, mindenki úgy értelmezte, ahogy akarta.
2012. júl. 12. 07:45
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 7:45

Abszolut egyetértek veled, nem volt egész pontos a kérdés, ilyen tekintetben.

Egyébként tökéletes világ nem lesz soha. Nem is volt, talán az ókori görököknél.

2012. júl. 12. 16:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért ne hagyjuk ennyiben! Leírom a számomra tökéletes világot. A tökéletes világ, amikor egy nő elfogad teljes mértékben, és szerelemben s házasságban együtt élünk. Közben persze iszunk, olasz borokat, pl. pinot grigio-t. Sőt, a tökéletes nő, aki tisztában van a borok értékével, és egyedi izléssel válogatja a különféle típusokat! Az Isten áldja az olasz nőket, akik ráadásul szenvedéllyel isszák a bort!!!
2012. júl. 12. 16:59
 16/17 A kérdező kommentje:
én csak eredményért kérdeztem a válaszokat köszönöm de az eredmény elszomorított
2012. júl. 13. 12:25
 17/17 anonim ***** válasza:

1. Legyen rohadt izgalmas

2. létezzenek misztikus lények

3.sok kalandban vegyek részt

4. soha ne unatkozzak

5.METAL

6.sokat kelljen harcolni, meg verekedni

7.legyen azért 1-2 társam is :D:D:D és mind erről az emberek ne tudjanak :):):)

2012. júl. 25. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!