Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha gondolatban létre tudom...

Ha gondolatban létre tudom hozni a számomra tökéletes világot, akkor minek az igazi?

Figyelt kérdés
Az úgyis olyan uncsi és kiszámíthatatlan.
2010. febr. 11. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Mert álomvilágban élni annyira jó,és annyira rossz visszalépni a valóságba...csakhogy muszály...ma már dolgozni /tanulni kell ,és ezt nem lehet álmodozva.

Van egy tanácsom.Alakítsd ki magadnak a való életedet álommá...vagyis vidd véghez az álmaidat..biztosan vannak...

én most arról álmodozok,hogy népszerű énekesnő leszek,mint pl rihanna,akit mindenki ismer...a hangom az tök jó,meg hát megyek megasztárba is :))

És a népszerűség kéne még,mert ost eléggé nem vagyok az...

ha ezek beteljesülnének,álomvilág lenne számomra a valóság...

én így fogom fel a dolgot :))

2010. febr. 11. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
a gondolatod nem igazi. hiába tökéletes, ha csak 1 álom. szerintem a valóságot kellene építened nempedig az álmokat. hajts rá a céljaid felépítésére. akkor a valóság is késöbb szebb lesz.(kérlek ne érts félre, nekem is 1csomo álmom van. és most igyekszem a legjobbat kihozni) sok sikert! ×D
2010. febr. 11. 15:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez nálam most nem konkrétan megvalósítandó álom, inkább személyiségi, van egy személyiségtípus amit el szeretnék érni és nagyon nehéz, de sok olyan pillanat van amikor már egész jól megy és élvezem is.
2010. febr. 11. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolatban én is létre tudom hozni a számomra tökéletes világot. Az én világom csupán annyiban különbözik a valós világtól,hogy aki árt valamit egy másik embernek annak azonnal golyó megy a tarkójába. ^^
2010. febr. 11. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:
ha álomvilágban élsz sokszor pofára fogsz esni. Legyél realista de mindig optimista.
2010. febr. 11. 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Te számítasz, nem az illúzió. A nyitott szemmel tapasztalható illúziók közt alkalmad nyílik a fejlődésre, ha tényleg figyelsz. Aztán ha már nem elsődleges a fejlődés, akkor alkotó szakaszodba léphetsz, ami ismét itt, a közös álomterünkben lehetséges.

Írhattam volna a szavak felét idézőjelben, vésd az észbe: az egész csak metafora (!!!;)

2010. márc. 5. 00:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanabban a csónakban evezünk

Én például ha rendbehoznám a testemet minden mást el tudnék érni ! De komolyan ,ezt tudom, mert igy volt tavaly is :-DD

Csak arra nem tudom rászánni magam, hogy keljek fel a hájas fenekemről és mozgassam meg az úszógumimat, meg amúgy a csokis süti is elég fincsi

HA sikerül elindulnod a valós életben, szólj nekem is ! xD

2010. márc. 5. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Emberek, mindig egy kis lépés.
2010. márc. 5. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:

A tökéletes világban nincs súrlódás és közegellenállás. Minden változás kicsi, csak első rendben kell őket figyelembe venni. Az optikai rendszerek hengerszimmetrikusak, alkalmazható a paraxiális közelítés, az elektronok szoros kötésű közelítése esetén elég csak az első átfedési integrált figyelembe venni.

Minden vákuumban van és tökéletesen gömb alakú.

jahm, és az összes függvény tetszőlegesen sokszor folytonosan deriválható

2010. dec. 14. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!