Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert van ez? Ezt kinovom,...

Miert van ez? Ezt kinovom, vagy ebbe fogok beledogleni?

Figyelt kérdés

rohadtul unok mindent. Meguntam az eletem. Nemtudom mi van velem.. Mindig is volt bennem egy nagy b.azmeg, de most egy fel eve kb total eluralkodott rajtam ez az erzes. Enki es semmi nem tud erdekelni, de olyan szinten h pl van egy csaj akivel mar csomoszor talalkoztam, de pl most se ugrik be a nev.. Arcsenagyon. Mert nemerdekel. A barataimat is meguntam. Kenyszer az egesz. Annyira nem illek be kozejuk... De senki koze se.. Mindig azt csinalom ami epp eszembejut. Ha elmegyunk bulizni tobbiekkel, akkor en csak azt erzem, h barcsak elmehetnek innen barcsak eltunne mindenki es egy ismeretlen helyen ismeretlen emberekkel lehetnek, akik meg mutathatnak vmi ujat. Raadasul most raszoktam h tenyleg el is tunok es egyszercsak vmi random tarsasagban kotok ki es kovetkezo pillben meg mar vmi random csajjal/fiuval(szomoru de mar az se erdekel h fiu v lany) vagyok. Rakaptam ekire is. Fuvet mar 14eves korom ota szivok, de mostmar ezes is csak negativ erzeseket valtanak ki. Legjobb lenne szimplan fejbeloni magam (nagy a kisertes ott van agyalatt apam pisztolya) de ahhoz valami hirtelen nagy trauma kene.. De engem a nagy dramak mindig is kerultek.. Vagy en vagyok ilyen bekes tipus.. Nemtom... Szoval most ugyvagyok, h ha mar nekem ugyse szamit semmi, akkor legalabb masnak legyen jo.. Duci csajokat szedek ossze, meg barkivel dumalok egy 3 orat ha latom rajta h szarkedve van (de csak idegenekkel.. Ezt se ertem.. ) lelkizsepivagyok.. Hat ez a helyzet.. Csak mar le kellett irnom valahova..

17/f

2012. júl. 7. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Keress állást!

Szokj le!

Valamint kérdezd meg magadtól: "Miért?"

/természetesen saját magadnak is kell megválaszolni/

2012. júl. 7. 23:45
 2/5 anonim ***** válasza:
17 éves korára kiégett... hát ez szánalmas.
2012. júl. 7. 23:49
 3/5 A kérdező kommentje:
sportolok, nem tudok dolgozni..
2012. júl. 7. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
ó szívem, értékelhetnéd egy kicsit az életet! : D
2012. júl. 8. 00:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem akarod ezt mégegyszer átgondolni? Nem lehet, hogy csak most egy konkrét dolog miatt érzed így magadat?

Egyébként én is eléggé unatkozom, úgyhogy ha van kedved beszélgethetünk. Ha nincs az se baj :D 15/L

2012. júl. 8. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!