Miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
gyakran megesik velem, hogy valaki feltesz egy kérdést, én pedig a válaszomban kinyilvánítom a személyes véleményem, de sosem sértőn vagy ilyesmi, erre pedig totál lepontoznak. pedig én tényleg nem mondok semmi rosszat, csak azt amit gondolok. mi értelme van lepontozni? én mindig mindenkit felpontozok, ha úgy látom őszinte, hasznos választ adott.2012. júl. 5. 22:32
1/2 anonim 

válasza:

Ha véleményt írsz, mindig lesz olyan aki ellentétesen gondolkodik vagy érez, és már nyomja is a mínuszt. Sokan nem képesek túllépni ezen, és nem azt nézik, hogy a válaszod esetleg normális, vagy még helyes is, ha nem egyezik a vélemény, akkor te nem lehetsz a szemükben jó választ adó, és lepontoznak.
Pont ezért szokták azt mondani, hogy objektív kérdéseket kell feltenni, azokra objektív választ adni, és akkor nincsenek befolyásoló érzelmek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. júl. 6. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!