Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan elveszett vagyok. Mit...

Olyan elveszett vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
3 éve hogy össze vesztem a legjobb barátnőimmel és azóta egyszerűen nem tudok kapcsolatokat kiépíteni.Folyton feltételeket húzok magammal szembe is ,és valahogy nem megy. Tök egyedül vagyok.Egy barátnőm sincs,pedig alapjáraton nagyon nyitott vagyok,de szerintem valami elromlott a lelkembe.Annyi minden rossz történt velem az elmúlt 3 évbe.Tudom próbáljak meg megerősödni,de fogalmam sincs hogy csináljam.Félek már bármit is tenni,mert mivan,ha rosszul csinálom.Semmit nem merek mondani mert mi van ha valakinek nem tetszik? Mindenkinek megakarok felelni,és ez olyan nehéz. Emellé még nagyon önbizalom hiányos is vagyok. Olyan szánalmasnak érzem magam ami mégjobban rombolja az önbizalmam.Tök ciki,hogy itt a nyár,mindenki barátokkal haverokkal ide oda én meg egyedül itthon. Régen annyira jó nyaraim voltak,most meg minden elszaródott pár év alatt.Szerintetek mit csináljak? Legszívesebben elsírnám magam,de tudom hogy azzal semmi nem oldódik meg.
2012. jún. 29. 14:48
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Nem akarok ilyen felnőtt lenni....

Nem tudom magam adni,vagy nem merem. 17/L

2012. jún. 29. 14:51
 2/23 anonim ***** válasza:

Először sírd ki magad :) Lehet a problémák nem oldódnak meg, de a lelked megkönnyebbül.

Aztán ne akarj mindenkinek megfelelni, úgysem tudsz! :) Elég ha magadnak, meg a közvetlen környezetednek felelsz meg és fogadnak el.

És ha ez is oké, akkor menj el valahova. Strandra, moziba, bárhova. Ha rendben vagy magaddal, hogyha nem félsz megmondani azt, amit gondolsz (mértékkel), akkor találsz újra barátokat.

Azt mások is észreveszik, hogyha kimódolt vagy. Hiába vagy nyitott, hogyha lerí rólad, hogy tepersz azért, hogy megfelelj. A barátság nem erről szól, hanem arról, hogy elfogadjuk a másikat a hülyeségeivel együtt.

2012. jún. 29. 14:56
 3/23 A kérdező kommentje:
Anyu is félt,mert látja hogy mennyire befordultam.Most is mondta hogy menjek vele ruhákat venni (amit régen imádtam,ahogy a divatot is. A vásárlás volt az egyik hobbim) de valahogy semmi kedvem nincs hozzá,mert tudom hogy ronda dagadt vagyok és nem akarok szembesülni vele ezért inkább elbújok a szobámba,közbe meg tudom hogy nem helyes és ez iszonyat égő és szánalmas,de akkor meg jön a rossz érzés hogy vajon mások mit gondolnak rólam...aj
2012. jún. 29. 14:56
 4/23 anonim ***** válasza:
Kit érdekel mit gondolnak! :) Gondoljanak azt, amit akarnak, te meg menj el vásárolni :D
2012. jún. 29. 14:59
 5/23 A kérdező kommentje:
Jó ezt könnyű mondani,de megtenni meg olyan nehéz...mármint hogy ne törődjek másokkal:D Annyira rossz.
2012. jún. 29. 15:01
 6/23 anonim ***** válasza:

Első lépés.

Ki a négy fal közül!

A gép mellett nem fog veled semmi sem történni!

Csomó szórakozóhelyre ingyen beengednek lányokat!

Mire vársz még?

2012. jún. 29. 15:03
 7/23 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi rossz? Kinek akarsz megfelelni? A ruhabolti eladónak? Miért mi lesz, hogyha nem mosolyogsz rá? :) Nem adja el neked a ruhát :D

Én a helyedben elmennék anyummal fürdőruhát venni, aztán hétvégén kimennék a velencei tóra

2012. jún. 29. 15:03
 8/23 A kérdező kommentje:

egyedül menjek vagy anyával?? Válassz!

De most komolyan.Mégis kivel menjek ha nincs egy barátnőm se? Ahhoz előbb barátok kellenének,de ugye abba meg saját magam akadályozom...

2012. jún. 29. 15:04
 9/23 A kérdező kommentje:
és mindig anyuval lógjak? Az is tök szánalmas.
2012. jún. 29. 15:05
 10/23 anonim ***** válasza:

amúgy ha meg nincs kedved kimozdulni, akkor tanulj ;)

csetelj korodbeli külföldiekkel!

Vagy csináljatok videoblogot a jutubon.

2012. jún. 29. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!