Olyan elveszett vagyok. Mit csináljak?
Nem akarok ilyen felnőtt lenni....
Nem tudom magam adni,vagy nem merem. 17/L

Először sírd ki magad :) Lehet a problémák nem oldódnak meg, de a lelked megkönnyebbül.
Aztán ne akarj mindenkinek megfelelni, úgysem tudsz! :) Elég ha magadnak, meg a közvetlen környezetednek felelsz meg és fogadnak el.
És ha ez is oké, akkor menj el valahova. Strandra, moziba, bárhova. Ha rendben vagy magaddal, hogyha nem félsz megmondani azt, amit gondolsz (mértékkel), akkor találsz újra barátokat.
Azt mások is észreveszik, hogyha kimódolt vagy. Hiába vagy nyitott, hogyha lerí rólad, hogy tepersz azért, hogy megfelelj. A barátság nem erről szól, hanem arról, hogy elfogadjuk a másikat a hülyeségeivel együtt.

Első lépés.
Ki a négy fal közül!
A gép mellett nem fog veled semmi sem történni!
Csomó szórakozóhelyre ingyen beengednek lányokat!
Mire vársz még?

Nem értem, mi rossz? Kinek akarsz megfelelni? A ruhabolti eladónak? Miért mi lesz, hogyha nem mosolyogsz rá? :) Nem adja el neked a ruhát :D
Én a helyedben elmennék anyummal fürdőruhát venni, aztán hétvégén kimennék a velencei tóra
egyedül menjek vagy anyával?? Válassz!
De most komolyan.Mégis kivel menjek ha nincs egy barátnőm se? Ahhoz előbb barátok kellenének,de ugye abba meg saját magam akadályozom...

amúgy ha meg nincs kedved kimozdulni, akkor tanulj ;)
csetelj korodbeli külföldiekkel!
Vagy csináljatok videoblogot a jutubon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!