Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan elveszett vagyok. Mit...

Olyan elveszett vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
3 éve hogy össze vesztem a legjobb barátnőimmel és azóta egyszerűen nem tudok kapcsolatokat kiépíteni.Folyton feltételeket húzok magammal szembe is ,és valahogy nem megy. Tök egyedül vagyok.Egy barátnőm sincs,pedig alapjáraton nagyon nyitott vagyok,de szerintem valami elromlott a lelkembe.Annyi minden rossz történt velem az elmúlt 3 évbe.Tudom próbáljak meg megerősödni,de fogalmam sincs hogy csináljam.Félek már bármit is tenni,mert mivan,ha rosszul csinálom.Semmit nem merek mondani mert mi van ha valakinek nem tetszik? Mindenkinek megakarok felelni,és ez olyan nehéz. Emellé még nagyon önbizalom hiányos is vagyok. Olyan szánalmasnak érzem magam ami mégjobban rombolja az önbizalmam.Tök ciki,hogy itt a nyár,mindenki barátokkal haverokkal ide oda én meg egyedül itthon. Régen annyira jó nyaraim voltak,most meg minden elszaródott pár év alatt.Szerintetek mit csináljak? Legszívesebben elsírnám magam,de tudom hogy azzal semmi nem oldódik meg.
2012. jún. 29. 14:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

17 évesen minek neked anyáddal menni bárhová is?

úgy viselkedsz mint egy 12 éves!

ezért nincsenek barátaid...

2012. jún. 29. 15:08
 12/23 A kérdező kommentje:

De van kedvem kimozdulni.Csak jönnek a hülye feltételeim amit azért nem tudok elengedni mert ha elengedem akkor vajon mit gondolnak majd rólam?

Ha vékonyabb lennék kb 48-49 kiló és szép akkor kimozdulnék

Ha lennének normális ruháim akkor kimozdulnék de mivel :

-hülye depislettem ezért új ruhákat se sikerült beszereznek szóval ezek a régiek vannak és ha nincsenek jó ruhák akkor mit fognak gondolni?

-A hajam tönkre van menve a napfényhiány miatt és nem tudom vasalni,vajon mit fognak gondolni?

-Ha mindig anyával megyek mindenhova vajon mit fognak gondolni?

Lehet hogy gyerekes amit írok de ezeket halálosan komolyan gondolom.Ennyire meghülyültem.Vagy nem tudom....

2012. jún. 29. 15:09
 13/23 A kérdező kommentje:

kössz ezzel megint sokat segítettél...

Te nem olvasod amit írok? NINCS KIVEL menjek.Akkor egyedül menjek vagy mi??

2012. jún. 29. 15:10
 14/23 anonim ***** válasza:
Lehet hogy depressziós lettél, fiatal korban is gyakran előfordul. Ha úgy érzed nem vagy képes leküzdeni a falat magad körül, akkor keress fel egy pszichiátert.
2012. jún. 29. 15:12
 15/23 A kérdező kommentje:
gondoltam már rá,de attól is rosszul érezném magam.Mert mikor még "normális" voltam akkor mindig furcsálltam (-tuk a barátnőkkel) hogy milyen már ha valaki agykurkászhoz jár....Szóval hülyének érezném magam tőle.
2012. jún. 29. 15:15
 16/23 anonim ***** válasza:
Bár mennyire furcsa, de a depresszió egyik legnagyobb jele, hogy nem akar az illető pszichológus menni. De persze lehet hogy tévedek.
2012. jún. 29. 15:19
 17/23 anonim ***** válasza:
46%

IGEN BZMEG!

Menj egyedül!

Igyál egy üveg sört, aztán csak összeakadsz valakivel, vagy egy társasághoz odacsapódsz!

Istenem!

Ezt mindenki így csinálja!

2012. jún. 29. 15:35
 18/23 A kérdező kommentje:
hát lehet te igen.....
2012. jún. 29. 15:37
 19/23 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz. Nem vagy normális. Egyáltalán minek teszed fel a kérdést és milyen segítséget vársz, ha egyszer minden válaszra valamit vissza tudsz vágni, hogy ezt ezért nem, ezt azért nem. Amúgy meg szórakozóhelyre egyedül is lehet menni, nagyjából 5 percig tart megismerkedni valakivel. De neked ez sem tetszik. Ajánlotta más is a pszichológust, az se tetszik, mert a barátnőiddel cikinek tartottátok. Nincsenek is barátnőid, akkor meg miről beszélsz? Ha elmész "agyturkászhoz", majd lesznek. A hajad nem a napfényhiánytól ment tönkre, hanem gondolom a vasalástól. 17 éves vagy, lassan "felnőtt" leszel, de úgy nyavalyogsz mint egy óvodás. Ahhoz képest, hogy csak egy évvel vagyok nálad idősebb, a gondolkodásom miatt úgy érzem most, mintha 35 lennék... Ja amúgy meg ha nem akarsz otthon ülni, akkor menj el dolgozni. Jelentkezz be diákmelós központokba. Munkahelyen még ismerkedni is lehet, és lehet, hogy kimozdítana téged ebből a depis marhaságodból. De az első utad akkor is egy pszichológushoz vezessen, majd ahogy onnan kijössz, térj be a Melódiákhoz, vagy valami másik ilyen helyre.
2012. jún. 29. 15:54
 20/23 A kérdező kommentje:
köszi a kedvességet....
2012. jún. 29. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!