Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan elveszett vagyok. Mit...

Olyan elveszett vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
3 éve hogy össze vesztem a legjobb barátnőimmel és azóta egyszerűen nem tudok kapcsolatokat kiépíteni.Folyton feltételeket húzok magammal szembe is ,és valahogy nem megy. Tök egyedül vagyok.Egy barátnőm sincs,pedig alapjáraton nagyon nyitott vagyok,de szerintem valami elromlott a lelkembe.Annyi minden rossz történt velem az elmúlt 3 évbe.Tudom próbáljak meg megerősödni,de fogalmam sincs hogy csináljam.Félek már bármit is tenni,mert mivan,ha rosszul csinálom.Semmit nem merek mondani mert mi van ha valakinek nem tetszik? Mindenkinek megakarok felelni,és ez olyan nehéz. Emellé még nagyon önbizalom hiányos is vagyok. Olyan szánalmasnak érzem magam ami mégjobban rombolja az önbizalmam.Tök ciki,hogy itt a nyár,mindenki barátokkal haverokkal ide oda én meg egyedül itthon. Régen annyira jó nyaraim voltak,most meg minden elszaródott pár év alatt.Szerintetek mit csináljak? Legszívesebben elsírnám magam,de tudom hogy azzal semmi nem oldódik meg.
2012. jún. 29. 14:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Figyelj, persze, hogy így válaszolnak, amikor nem hagysz más választást. Az én véleményemről amnyit, hogy az "agyturkász" nem ciki. Manapság mindenki jár, olyan is, akről nem gondolnád. Most tudtam meg, hogy a bnőim fele szokott menni. Nincs semmi különösebb bajuk, csak van hogy úgy érzik, ki kell beszélniük a problémájikat egy szakembernek. Nyugodtan menj te is, aki ezért cikiz, az egy 3 éves szintjén van. Egyzerűen árad belőled a negatív energia, és ingerszegény környezeted miatt itt próbálod kiélni a dühödet ( magad iránt leginkább) és a szomorúságodat. Amúgy sírj nyugodtan. IGEN, SEGÍT.:)
2012. jún. 29. 16:59
 22/23 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló problémáim vannak, egy évvel vagyok fiatalabb nálad.Szerintem hallgass az előttem lévőkre, és menj pszichológushoz. Szerintem egyáltalán nem gáz, aki meg úgy gondolja, azzal ne törődj. Én is sokat anyukámmal mozdulok ki... 16 évesen lehet gáznak tartja más, de nem érdekel, legalább kimozdulok és neki nem kell megfelelni. Ismerkedhetsz itt a neten, vagy ha gondolod írhatsz még nekem is, szívesen beszélgetek veled :) Ja és én naplót írok, amit más szintén gyerekesnek tart.. de nekem nagyon sokat segít. És van egy kis kutyám is, így picit vidámabb vagyok.:)
2012. jún. 29. 18:52
 23/23 szerintem8 válasza:
olyan mint ha a saját kérdésemet tettem volna fel mert ugyanúgy vagyok mint te. még most is ilyen nyomorult életem van mint neked és tiszta gáz, az egyetlen amiben reménykedem hogy lesz valami ami motivációt fog adni és beindul az életem addig is nyomorgok, és úgy érzem hogy ezt meg is érdemlem mert falat húztam magam köré ami egyre nagyobb s félek hogy mikor minden jól fog menni már túl nagy lesz ez a fal, de remélem neked összejön az élet mert ez így nem az.
2012. júl. 1. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!