Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nos, ez tipikusan egy olyan történet, amit küldő szemlélőként viccesnek érezhetsz, de higgyétek el, rohadtul nem az. Bár néha én is csak nevetek a saját hülyeségemen...

Nos. Interneten összehaverkodtam egy lánnyal. (én 16/F, ő 16/L). Orosz származású, Londonban lakik, és elkezdtünk e-mailezni (angolul). Egész jófej volt, meg minden. Elég sokat írt, úgy értem reggel 10 tájban írtam neki, és fél 1-re volt válasz. Akkor írtam, estére megint volt válasz. Ez eddig, idilli, ez eddig gyönyörű, ez eddig romantikus, ez eddig... Na értitek...

Egyszer aztán küldött magáról egy fényképet. Azt írta, hogy ezen a képen ő van, meg az ex-barátnője. ÉS hát kicsit fiús vonalai vannak az arcának, és a haja is rövid, és úgy hordja mint egy fiú. (Szerintem leszbikus.) És egy e-mailben megkérdeztem tőle, hogy (nem akarom angolul idézni, fordítás):

most ő azt mondta nekem, hogy csaj, meg női névvel mutatkozott be, de úgy néz ki mint egy fiú, és barátnője volt. Akkor most fiú, vagy lány? Persze utána írtam, hogy ne vegye zokon a kérdést, meg hogy ne haragudjon meg.

Bár szerintem ezt a végére írni kb semminél is kicsivel kevesebbet ért.

Tehát ez történt 3 (három) napja. Azóta nem válaszolt. Szerintetek írjak egy e-mailt, amiben bocsánatot kérek?

Szerintetek berágott rám?

Jó haverságnak ígérkezett ez, szóval nem akarom, hogy vége legyen.

Én úgy vagyok vele, hogy veszteni végülis nincs mit. Ha nem rágott be, akkor a bocsánatkérő e-mailen sem fog.

Szerintetek mit kéne tennem? :(

16/F

2012. jún. 29. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs minek vége lennie, ugyanis a leírtak alapján még egy haveri kapcsolat sem alakult ki közöttetek.
2012. jún. 29. 21:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem az azért kialakult.
2012. jún. 29. 21:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Meg különben is csak annyit írtam, hogy annak ÍGÉRKEZETT!
2012. jún. 29. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:

hahahahahhahaha

bocs hahaa.

írj neki bocsánatkérést, bár a válaszban én valószínűleg valami nagyon gonosz dolgot írnék neked.

2012. jún. 29. 22:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Jól van! Röhögjél csak! :D
2012. jún. 29. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges bocsánatot kérned, mert a 3 nappal ezelőtt elküldött levélben is kértél. Az viszont nem véletlen, hogy nem ír vissza, hogyha előtte napi szinten több levelet is váltottatok. De lehet, hogy valami közbe jött, és nem tud géphez kerülni, szóval, ha neked fontos ez a kapcsolat, akkor tegyél érte, írj neki, végülis te vagy a fiú. Szóval írj neki, és ha nem ír vissza, akkor hagyd..Remélem segítettem.
2012. jún. 30. 09:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Végre egy értelmes válasz...

Igen, én is ebben reménykedek, hogy pusztán nem tud géphez kerülni.

De szerintem írni is fogok neki.

Köszi, ment a zöld kéz.

2012. jún. 30. 09:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem írd meg neki hogy reméled nem bántottad meg, és nem szeretnéd hogy ez a kérdés a barátságotok rovására menjen. Ebből látni fogja hogy ha akár lezbikus is, te akkor is vágysz a barátságára.
2012. jún. 30. 21:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ez így is van, ilyen téren nem vagyok előítéletes...
2012. jún. 30. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!