Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak itt zárkózott/antiszoc/...

Vannak itt zárkózott/antiszoc/emberkerülő/visszahúzódó emberek?

Figyelt kérdés
Ha annak nevezitek magatokat, miért, és miben nyilvánul meg?

2012. júl. 5. 19:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ui: abban nyilvánul meg hogy ha nem akarok beszélgetni akkor nem beszélek, vagy meg mondom hogy hagyjanak békén. Ha meg nem birok valakit leszerelni akkor eltűnök én, s lehető legkevesebbet megyek zsúfolt helyekre.
2012. júl. 15. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát ha lehet én itthon vagyok,sokkal jobban elszórakoztatom magam,mint a többi emberrel együtt.Többnyire azért is,mert az én korosztályom az a "szupcsi volt a tegnapi buli,habár most nagyon ki vok".Nagyon nem járok el sehova,csak ha a barátnőm rámerőszakolja,nővel pedig ne veszekedj..:D

Szilveszterkor is csak azért megyek valahova,hogy azért az újévet ne itthon köszöntsem,de aztán jövök haza.

2012. júl. 29. 15:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Én régen egy életvidám ember voltam, teljesen más mint manapság. Azóta külsőségeket illetően rengeteget változtam pozitívan, de belül, lélekben teljesen leépültem, rideggé, közönyössé váltam. Vigyázz! Ez megemész, ez szétszaggat, ez halálos is lehet egy idő után. Én már nagyon a koporsó szélén lebegtem" mire sikerült kilábalnom úgy ahogy belőle. Teljesen meghalsz lélekben, ha magányos vagy. A magányos ember bekattan teljesen. Képtelen voltam mosolyogni is már, egyszerüen nem megy. Telejsen besavanyodtam, állandóan rossz hangulatú ingerlékeny voltam. Az agresszió előtérbe kerül. Kedves, aranyos emberek, akik nyitottak felém, én közönnyel válaszoltam. Sajnálom őket szívből, és gyűlölöm magamat ez miatt. Próbálok változtatni, mert így a helyes. Ne törekedjetek a magányra, mert a magány megöl! Ha nehezen is, de nyissatok kicsit mások felé, én is ezt igyekszem, és meglátjátok hogy van remény egy boldogabb jövőre.
2012. aug. 14. 01:12
 14/15 A kérdező kommentje:
én nem lököm el azokat, akik valóban kedvesek és érdeklődők, egyáltalán nem törekedek magányra, egyszerűen a többséget nem szeretem
2012. aug. 20. 09:15
 15/15 anonim ***** válasza:

igen vannak.... utálom öket mint a szart...

téged is utállak....

2014. febr. 20. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!