Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak itt zárkózott/antiszoc/...

Vannak itt zárkózott/antiszoc/emberkerülő/visszahúzódó emberek?

Figyelt kérdés
Ha annak nevezitek magatokat, miért, és miben nyilvánul meg?

2012. júl. 5. 19:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én inkább visszahúzódó vagyok, önértékelési problémáim vannak.
2012. júl. 5. 20:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Én visszahùzódó vagyok .Ezt már többen is megállapították rajtam.Nem tudom talán azért mert nem vagyok annyira kezdeményező , beszédes.De ez engem nagyon zavar.:-( 14L
2012. júl. 5. 20:21
 3/15 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Én már itt leírtam miért vagyok egy rakás sz*r :) Ez van.

2012. júl. 5. 20:34
 4/15 anonim ***** válasza:

itt szinte csak azok vannak

én nem szándékosan kerülöm az embereket csak feszélyezve érzem magam körülöttük, nehezen tudok társalogni bárkivel is

2012. júl. 5. 20:49
 5/15 A kérdező kommentje:
nem olyan emberekre gondoltam, akik gátlásosak, meg személyiségi problémáik vannak, hanem akik szándékosan kerülik az embereket
2012. júl. 5. 21:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Hm végülis ilyennek tartom magam, régebben mondjuk gátlásos is voltam, de mára sikerült azt nagyjából kiküszöbölni. Inkább egyedül érzem jól magam, ha mindent a saját elképzelésem szerint csinálhatok és nem hátráltat senki más. Nekem összességében 1 társra van mindig szükségem, senki másra nem tartok igényt, ilyenek, hogy barátok soha nem vonzott annyira, valahogy nem látom sok értelmét. De egyébként ha szólnak, akkor elmegyek társasággal bulizni is, vagy akárhova, csak nem beszélek túl sokat, valahogy mindig úgy érzem, hogy nincs nagyon mondanivalóm számukra... hm lehet hülyén hangzik ez az egész :D
2012. júl. 5. 22:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak nem igénylem a társaságot általában. A legtöbb ember hülye, nem érzem szükségét, hogy el kelljen őket viselni.
2012. júl. 6. 00:00
 8/15 anonim ***** válasza:
jelen! :D Én félek sokszor kimenni az emberek közé,mert úgy érzem kiröhögnek. Nem merek beszélgetni egyesekkel és sok fiútól a volt osztályomból félek.
2012. júl. 6. 00:11
 9/15 A kérdező kommentje:
nem olyanra gondoltam, aki fél az emberektől, hanem aki nem szereti őket
2012. júl. 6. 22:06
 10/15 anonim ***** válasza:
én nem félek tőlük, hanem nem szeretem őket. Ha valami jó dolgot teszek velük, vagy segítek, az nem azért van, mert jól esik, hanem mert tudom hogy 'mi a helyes'.
2012. júl. 15. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!