Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tudok majd újra sírni?

Tudok majd újra sírni?

Figyelt kérdés

Ugyanis 3 hónappal ezelőtt eldöntöttem hogy soha többé nem fogok sírni.

És bevált!!!

Komolyan most ballagtam és nem sírtam rajta csak éreztem azt a rossz érzést.

Ez még semmi ..

Meghalt a nagymamám de azért se sírtam mert egyből arra gondoltam h így jobb neki mert szenvedett az egész család sírt meg minden de én nem.

Ezért anyámmal is eléggé összevesztem, mert "érzéketlen vagyok" .

:(

Komolyan nem tudok sírni ..

Régebben a titanicon is sírtam de most azon se.

Annyira berögződött volna hogy nem sírok?

Közel 3 hónapja.

2009. júl. 10. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem, nem feltétlenül kell megkeményítened a szívedet és csak azért is megmutatni, hogy nem sírsz. A lányokat úgy nevelik, hogy nem szégyen megmutatniuk a érzelmeiket, sőt elvárható, hogy egy olyan eseményen, amikor még a kemény férfiaknak is könny gyűlik a szemük sarkában, mint a nagymama temetése, egy unoka nyilvánítsa ki a fájdalmát. Hogy a ballagáson nem sírtál, az érthető és elfogadható. Mindenesetre vigyázz, mert ez az elhatározásod könnyen átlendíthet a ló túlsó oldalára és egyszer csak azon kapod magad, hogy már akkor se tudod kifejezésre juttatni az elérzékenyülésedet, amikor akarnád. Megkeményedsz és rideg leszel, ezt pedig nem akarhatod... Persze nem kell minden piszlicsáré dolgon órákig bőgni, picsogni, de az is furcsa, ha tragikus esemény sem mozdítja meg a lelkedet.
2009. júl. 10. 01:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Számomra is furcsa volt, hogy nem sírtam.

Mert nagyon rossz volt éreztem a fájdalmat, de nem tudtam.

Légyszives írjatok.

Mindent kipróbáltam már. A bnőm mindenen képes sírni egy szomorú zenétől is..

néha olyan rossz h nem tudok ..

2009. júl. 10. 02:24
 3/6 anonim ***** válasza:
97%

Én sem sírtam a nagyim temetésén,de jobban fájt mindennél.Ettől nem vagy érzéketlen.Úgymond befelé sírtam,nagyon rossz volt.

Azt írod,3 hónapja nem tudsz sírni...miért?amúgy sok sírnivalód lenne?Én azért simán kibírok 3 hónapot sírás nélkül,úgy hogy nem hiányzik.Miért akarsz ilyen sűrűn sírni?

2009. júl. 10. 05:10
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Érdemes sírni, mert egészséges, bármi baj van, és sírsz, megnyugtat, kiadja belőled a feszültséget, ami nem jó, ha benn reked. :)

Biztos menni fog, csak ne ragaszkodj hozzá ennyire görcsösen, hogy nem, nem akarok, és nem fog menni. :)

Attól meg nem vagy érzéketlen, hogy egy temetésen nem sírtál, hisz én sem sírtam anyámén, pedig szerettem.

2009. júl. 10. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Én is hosszú időre "megszűntem sírni", azt hittem, már soha nem fog menni. Ehhez képest az történt, hogy nagy bajban egy csepp könnyem sincs, viszont apró megható dolgokon elsírom magam.
2009. júl. 10. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. az oka amiért eldöntöttem hogy nem sírok az colt hogy gyengének éreztem akor magam és az nme volt jó érzés .. és azért szeretnék most sírni , mert mindenki folyton azzal "zaklat" hogy milyen jót sírt meg minden
2009. júl. 11. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!