Tudok majd újra sírni?
Ugyanis 3 hónappal ezelőtt eldöntöttem hogy soha többé nem fogok sírni.
És bevált!!!
Komolyan most ballagtam és nem sírtam rajta csak éreztem azt a rossz érzést.
Ez még semmi ..
Meghalt a nagymamám de azért se sírtam mert egyből arra gondoltam h így jobb neki mert szenvedett az egész család sírt meg minden de én nem.
Ezért anyámmal is eléggé összevesztem, mert "érzéketlen vagyok" .
:(
Komolyan nem tudok sírni ..
Régebben a titanicon is sírtam de most azon se.
Annyira berögződött volna hogy nem sírok?
Közel 3 hónapja.
Köszi a választ.
Számomra is furcsa volt, hogy nem sírtam.
Mert nagyon rossz volt éreztem a fájdalmat, de nem tudtam.
Légyszives írjatok.
Mindent kipróbáltam már. A bnőm mindenen képes sírni egy szomorú zenétől is..
néha olyan rossz h nem tudok ..
Én sem sírtam a nagyim temetésén,de jobban fájt mindennél.Ettől nem vagy érzéketlen.Úgymond befelé sírtam,nagyon rossz volt.
Azt írod,3 hónapja nem tudsz sírni...miért?amúgy sok sírnivalód lenne?Én azért simán kibírok 3 hónapot sírás nélkül,úgy hogy nem hiányzik.Miért akarsz ilyen sűrűn sírni?
Érdemes sírni, mert egészséges, bármi baj van, és sírsz, megnyugtat, kiadja belőled a feszültséget, ami nem jó, ha benn reked. :)
Biztos menni fog, csak ne ragaszkodj hozzá ennyire görcsösen, hogy nem, nem akarok, és nem fog menni. :)
Attól meg nem vagy érzéketlen, hogy egy temetésen nem sírtál, hisz én sem sírtam anyámén, pedig szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!