Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen művészi hajlamaid...

Milyen művészi hajlamaid vannak? Hány éveskorodtól fedezted fel magadban és mit teszel értük?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 16:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bűvészkedés megy nagyon jól. Kiskorom óta vonz ez a terület. Mindennap gyakorlok, hogy egyszer elismert bűvész lehessek. :D Ezen kívül a rajzolás a második erősségem. Rajzversenyeket is nyertem. Hát kb. ennyi, de biztos van még más is csak nem fedeztem még fel.
2009. júl. 9. 20:33
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon jól rajzolok,fotózok,és énekhangom is jó..és "szinészkedni"is tudok:D

13/l

2009. júl. 9. 20:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

írok

amikor időm engedi, akkor hódolok ennek a szenvedélyemnek, mellé sokat olvasok, hogy fejlődjön a szókincsem. Örülnék neki, ha 4-5 éven belül sikerülne íróként bekerülni a köztudatba. Persze nem merek erre alapozni, civil szakmát, is tanulni fogok, hogy legyen valami ha minden kötél szakad...

8-9 évesen kezdtem el írni, de már előtte is voltak fejben kitalált történeteim. 15-16 évesen kezdtem felfedezni a saját hangomat, azóta ezt csiszolgatom, tökéletesitem.

2009. júl. 9. 21:18
 14/21 anonim ***** válasza:
71%

3 éves korom óta rajzolok. Jártam mindenféle kézműves foglalkozásra. A suliban is mindenki irigykedett, hogy milyen szépen tudok rajzolni. Mostanában próbálkozok képregény készítésével, vagy szoktam még grafikákat csinálni, scen csajokat szoktam még rajzolni. Találkoztam több művésszel akik szerint nem szabad a rajzolást abbahagynom.

Újjabban fényképezek. Egy digitális fényképezőgépet kérek születésnapomra.

Nagyon szeretek még énekelni. Ezért is irigyelnek. Sok félét szoktam énekelgetni otthon. Selena Gomez, Lady GaGa, Katy Perry stb. Kiskoromban jártam zenesuliba. Az énektanár megdícsért, hogy jó hangom van.

Színészkedni is szeretek. Színjátszó szakkörre jártam.

2009. júl. 10. 02:11
 15/21 anonim ***** válasza:
jól alkalmazkodom(legalábbis az emberek nagy részénél jobban és gyorsabban) gondolok itt fizikai/szellemi megterhelésre biológiai órám gyorsan átáll és még egy csomó minen de igazából jól körbeöleli az hogy jól alkalmazkodom
2009. aug. 17. 09:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Asszem 8 éves lehettem mikor felfedeztem a rajzoló tehetségem.Egy gólyát rajzoltam,és nagyon szép lett.

Most már mindent tudok rajzolni 16 évessen.

Érdekes nem nyertem soha versenyeket,mégis egy híres iskolába kerültem be(művészeti).

2009. aug. 17. 09:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Rajzolok,már az oviban majdnem mindenki az én rajzaimat másolta.Ősztől művészeti suliba fogok járni,mindig is ezt akartam.Már 4.es korom óta ajánlanak oda,de akkor még nem döntöttem el mit is akarok igazán.

15/lány :)

2009. aug. 17. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát az iskolában különböző szindarabokban szerepeltem/szerepelek. És színjátszó szakkörre is járok.

13/L

2009. aug. 17. 15:13
 19/21 anonim ***** válasza:

Filmet rendezek. Amúgy is ezt tanulom, de amikor időm engedi és van ötletem, akkor rendezek egy 15-20 perces rövidfilmet.

16L

2009. aug. 18. 16:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nagyon szépen tudok rajzolni, az első perctől kezdve mindenki csodálkozott a rajzaimon, az oviban is mindig sokkal jobban rajzoltam, mint a többi velem egykorú. Csak az a probléma ezzel, hogy nem szeretek rajzolni :D Kiskoromban még szerettem is kb olyan 10 éves koromig (max) de mostmár nem szeretek. Rajzórán mikor gimiben kellett rajzolni, akkoris mindig el voltak ájulva, h milyen szép, de én AKKORIS utálok rajzolni XD
2009. aug. 18. 18:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!