Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen művészi hajlamaid...

Milyen művészi hajlamaid vannak? Hány éveskorodtól fedezted fel magadban és mit teszel értük?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 16:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
hát engem például szerintem az itt élő egynéhány lány közül egy sem tudna lepipálni sportban...pedig nem vagyok kitudja milyne izmos lány létemre, csupán egészen 8-9 éves koromtól nyertem meg a különböző díjakat :]
2009. júl. 9. 16:42
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
6 évesen kezdtem zenélni, most 22 vagyok (csaj). Tudok: fuvola, piccolo, furuly, tenorkürt, harsona, gitár. Asszem ennyi elég már :D
2009. júl. 9. 17:16
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Grafikusnak készülök.. bár nem tudom azt választom e, sokan mondják, hogy nehéz lesz munkát találni.
2009. júl. 9. 17:24
 4/21 anonim ***** válasza:
67%
Kislány korom óta folyton csak rajzolok, lehet, hogy nem tehetség, de minimum hajlam, megszállottság, tehát nem is hagyom abba, amíg igazán nagy művész nem lesz belőlem;)
2009. júl. 9. 18:29
 5/21 anonim ***** válasza:
79%

Jaj én művésznek születtem. Nagyon szépen rajzolok, felvételiztem képzőművészeti iskolába, felvettek, de végül mégsem oda mentem. De azért még mindig szeretek rajzolni. Már pici koromban észrevették a szüleim, 5 évesen már jobban rajzoltam, mint anyum. :)

Színészkedi is szeretek, még elemiben vette észte a tanítónéni, hogy van hozzá tehetségem. Később, szintén suliban, feltűnt, hogy nagyon szépen szavalok. Most pedig színésznőnek készülök.

És halak vagyok. :)

2009. júl. 9. 18:57
 6/21 anonim ***** válasza:
54%
A rajzaim elmennek, nem tudom, hogyan vettek fel az ország legjobb képzőművészeti sulijába, biztos pokoli mázli volt:D Na, lássuk: rengeteget olvasos az állandó rajzoláson kívül, történeteket, regényv, verset írok mások és saját szórakoztatásomra, ha bajba jutok, lazán kivágom magam, mert nagyon művészi szinten tudok hazudni is, csont nélkül. Évek óta sorra nyerem a tanulmányi versenyeket, néha csupán kisebb sikerrel, de már a tököm is tele lenne, ha nem lány lennék^^ Minden rendezvényen fel kell lépnem, minimum egy saját verssel vagy beszéddel, mert tudok hangosan, hangsúlyozva olvasni. Én mondjuk, szűz vagyok, bár nem tudom, mennyi értelme van a csillagjegyet nézegetni, mert nincsenek szűzre jellemző tulajdonságaim:D
2009. júl. 9. 19:12
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Én fotózom. Nem olyan régóta, de nagyon szeretem, úgy érzem segít az önmegvalósításban. Ha érdekel privátban küldök linket.
2009. júl. 9. 19:13
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja, előző vagyok.

Mit teszek érte: Pl. Minden hétvégén megyek fotózni, mindenhova viszem, tervezem, hogy beiratkozom egy fotósuliba.

2009. júl. 9. 19:14
 9/21 anonim ***** válasza:
71%

éneklás fiu vok 11 éves ovis koromba mindent el énekeltem

nem nyertem dijakat de it az oszátlyban a fiuk igy énekelnek:

nem cikizem a haverom csak ö jutot az eszembe:

kiejtést irom: géro fon o flá

haverom:sgofo román

én: géro fon o flá

meg: vok on o szénéndrés á szijé v grof strit:

haverom: vokonon szénéntrés a szijé a grov strit

én:vok on o szénéndrés á szijé v grof strit

de én se vok müvész csak irom h jobban tok 1 pár ki ejtést mint osztály társak de sokan tudnak ugy mint én nem vok énse vami király

2009. júl. 9. 19:26
 10/21 anonim ***** válasza:
5%
én már születésem előtt tudtam, hogy politikus leszek és Lajos
2009. júl. 9. 20:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!