Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha láttok egy filmet miért...

Ha láttok egy filmet miért zuhanok magamba?

Figyelt kérdés
Ha még nézek egy romantikusab de drámásabb filmet. Mint például kieth rómeójúlia hasonló tragédiás filmek. Utána teljesen más kép láttom a világot. Senkivel nem beszélek alig eszek alig alszok. néha sírok is még pár nap elteltével is. Ezek kb egy hétig tartanak utána. Lassan kimúlik belőlem. És minden a régi. Ez miért van?
2012. júl. 2. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Túlságosan beleéled magad. Vagy egy régi, elfojtott emlék.
2012. júl. 2. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez olyasmi lehet, mint nekem a dr house epizódok után.:D olyankor beképzelek magamnak minden halálos betegséget:D túlságosan beleéled magad, vagy túl jó a film;)
2012. júl. 3. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:

"Ha láttok egy filmet miért zuhanok magamba?"

Várj, most mi megnézzük és te magadba zuhansz?

Na félretéve ezt az elírásos hibát és a tréfát is félretolva..szerintem csak jó "művészfilm" alany vagy :D

Elérte nálad hatását...Nekem is volt már olyan film aminek megnézése után több hétig másként láttam a világot.

Aztán betemettek újra a hétköznapok:)

EZért is akarok filmes szakmában elhelyezkedni:D De ez nem lényeg:D

2012. júl. 3. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
én mikor először láttam a Kék lagúnát, főleg a végét, kb egész éjjel és utána egész nap azon gondolkodtam. mindenkinek ajánlom. elgondolkodtat hogy mi is az élet, meg ilyenek. bár nem ez volt az üzenete szerintem, mégis nagyon megérintett
2012. júl. 4. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Láttad az Éhezők Viadalát? Én abba éltem bele magam.. Nagyon rossz érzés volt..

14/L

2012. júl. 4. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!