Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogyha én...

Miért van az, hogyha én válaszolok az oldalon bármely kérdés, utána nem jön több válasz?

Figyelt kérdés

Elég idegesítő.

De 10/7 alkalommal ez van.

:DD

2012. júl. 2. 05:13
 1/6 A kérdező kommentje:
kérdésre*
2012. júl. 2. 05:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Minnél hamarabb válaszolsz egy adott kérdésre, annál nagyobb esélyed van rá, hogy az első válaszolók között legyél, ergo utánad még legyen más válaszoló is. Ellenkező esetben te kerülsz az utolsó válaszolók közé, ahol már kevesebb esélyed van rá, hogy írjanak utánad.

Nyilván közrejátszik a kérdés jellege is, illetve az a kategória amelyben a kérdés található, mert különböző válasz-arányok vannak különböző kategóriáknál, pl. " Elektronikus eszközök - Szórakoztató készülékek " : itt kevesen válaszolnak átlagban, míg a " Vallás " kategóriában nyilván akad elég válasz és itt nagy esélyed van rá, hogy mindig írjon utánad is valaki.

2012. júl. 2. 07:43
 3/6 2xSü ***** válasza:

Lehet, hogy a kérdés aktualitását vesztette időközben, és a kérdező sem foglalkozik vele többet. (Lehet hónapokig ide sem néz, vagy egyszerűen elolvassa a választ, de nem érzi azt, hogy meg kellene köszönnie, stb…)

Ne idegeskedj rajta. Válaszolj egy kérdésre, ha úgy érzed, van hozzá kedved, időd. Lehet nem a kérdés feltevőjének lesz hasznos, hanem mondjuk fél év múlva valakinek, aki rákeres az adott témára a Google-ben és idetalál. Ha a kérdés jó, válaszra méltó, akkor ne foglalkozzál azzal, hogy megköszönik-e, válaszolnak-e a pontosító kérdésekre, stb…

2012. júl. 2. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Fölösleges ilyeneket bemesélni magadnak, meg ilyenek miatt aggódni. :D
2012. júl. 2. 09:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Még aznap létre hozott kérdésekre szoktam válaszolni.

No mindegy, nem hergelem magam, biztos nem velem van a baj. Úgy gondolom értelmes válaszokat szoktam írni.

Köszönöm a lelki segélyt, kedvesek vagyok. :D

2012. júl. 2. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Útáljuk a pofádat!
2012. júl. 2. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!