Kedves kérdezők! Minden kérdésetekre válaszolok, legyen az bármi féle-fajta eredetű probléma. A kérdője az kell?
Lehet, hogy nem rögtön, vagy nem is azon a napon, de amint net közelben leszek elolvasom és válaszolok minden kérdésre legjobb tudásom szerint.
Remélem hasznos válaszokkal tudok majd szolgálni, bár tapasztalatom nincs sok e téren.
felafejjel!:)
előző vok:
nah ezt még1x xD
Sok Sikert! Te leszel a gyakorikérdések Superman-e
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Nem bánom ha válaszolsz rá.:P Ha megkérhetlek ne bölcsis ként kezelj,bár a te esetedben nem hinném hogy így történne...:)
A válasz megírásának időpontja: ma 21:27
Véleményem szerint ez nem szoc.fób.
'Talán azért akarok tetszeni mindenkinek mert sokat bántottak és nem akarok újra csalódni és félek?'
Teljesen tudatában vagy annak ami a bajod. Nagyon nagy hatással vannak rád a többiek. Tudod a barát az aki ismer és mégis elfogad. Ha 'produkálod' magad ők úgyis elfognak téged fogadni és hidd el, egy idő után már le fogsz róla szokni, mert elfogadnak Téged úgy ahogy vagy. Saját 'nyugodt' állapotodban.
De azért próbáld meg magad néha visszafogni. Az nem árthat.
Remélem tudtam segíteni.
Azért nincs barátom, mert nem akarok?? Mármint Tudatosan szeretnék, de úgy érzem mintha a tudatalattim tiszta erőből az ellekezőjét vallja. ÉS megérzik a férfiak, hogy úgy ne is közeledjenek hozzám???
Szerintem teljesen normálisan nézek ki, jó fej vagyok, meg minden, van sok negatív tulajdonságom is persze. De pl. van aki így a szemembe monda, hogy szép vagyok. És ezért nem értem, hogy akkor nekem miért is nincs évek óta pasim???
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:46
Szia!
Először is nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de ha a 12 és 16 közötti korosztályba tartozol akkor ne nagyon izgasd fel magad ezen a problémán!;)
De szerintem Te idősebb vagy.
Ha valóban nem akarsz párkapcsolatba 'belebonyolódni' akkor ajánlom azt, hogy mikor ismerkedsz valakivel meséld el neki, 'öntsd ki a lelked,szíved' hogy Te akarsz vele járni, de belülről mégsem érzed magad biztosnak, elkötelezettnek az egészhez. Ez volt az őszinteség.-ami minden kapcsolat alappillére.
Próbáljátok meg milyen együtt, ha jól érzed magad a helyzetben akkor folytatódhat, ha nem akkor búcsút intetek egymásnak.
'Nem halhatok meg úgy, hogy még csak meg sem próbáltam.'- mindig ez jár az agyamban...
szia! na, ha már ilyen jó fej vagy... :D
szóval az van, hogy én egy 16 éves lány vagyok. Van egy srác, sajnos már két éve bele vagyok zúgva, nem bírom kiverni a fejemből, pedig már többször próbáltam. (elég népszerű a suliban, összes tanár odavan érte, stb, én pedig az ilyeneket egyébként nem annyira bírom) Szóval az a helyzet, hogy többször hallottam vissza haverjaitól, hogy azt mondta, jól nézek ki, és hogy szívesen meg... -.-" Osztálytársak vagyunk, és amióta ezeket megtudtam, elég bunkón viselkedem vele, csakhogy lássa, én nem vagyok kapható ilyenekre... de belül mégis reménykedem, hogy egyszer érettebb lesz, és máshogy gondolkozik. Végülis még csak 16 éves. Szerinted lehetséges, hogy megváltozik, hogy pár év múlva kicsit komolyabban gondolkozzon? Már nem tudok mit csinálni, teljesen beléestem, úgyhogy csak ebben tudok reménykedni. Amíg ilyen gyerekesen viselkedik, nem szeretnék tőle semmit.
21:46.
Elnézést, hogy belekotnyeleskedek a tanácsadásba, de hozzád fűznék egy mondandót. Nos a "tudatalattidat" nem érdemes lebecsülni, mert igazából az a belső hang, ami ilyenkor szól hozzád, vagyis ami "akadályoz"...és ha tényleg annak a hangját érzed, persze ez a hang nem győzköd, csak szól(halk, világos és biztos)...akkor azért van, mert neked csak, bocsánat a kifejezésért, de önző vágyad, hogy lehessen valakid, de igazából nincs is szükséged párra...vagyis nem felszínesre...ellenkezőleg, igaz kapcsolatra van maximum, de még nem most. Viszont azt megsúgná a "tudatalatti". Ezt azért írom le, mert én is így vagyok ezzel, vagyis nem volt még kapcsolatom sem igazából...mert egyszerűen nem engedte nekem sem a "tudatalatti"...hiszen nem éreztem az inspirációt, és most azé hogy kielégítsem testi vágyaimat...nem fogok kihasználni senkit sem. Inspiráció hiányában nem megyek bele ilyenbe szívesen, bevallom történt már, de abba is maradt. Ohh és az inspirációt a "tudatalatti" adja...azé használom macskakörömben, mert igazából az az egyetlen létező tudat. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!