Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kedves kérdezők! Minden...

Kedves kérdezők! Minden kérdésetekre válaszolok, legyen az bármi féle-fajta eredetű probléma. A kérdője az kell?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem rögtön, vagy nem is azon a napon, de amint net közelben leszek elolvasom és válaszolok minden kérdésre legjobb tudásom szerint.

Remélem hasznos válaszokkal tudok majd szolgálni, bár tapasztalatom nincs sok e téren.

felafejjel!:)

2010. szept. 9. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 21:46 vagyok!

Kérdező köszönöm a válaszod, találtam benne sok igazságot és valóban jó tanács az őszinteség.

ma 10:58 - szerintem egyáltalán nem vagyok önző és ezt nem önzőségem miatt érzem! Ha az lennék már régen bárkit kihasználhattam volna! SOHA nem használtam ki senkit, és SOSE tettem olyasmit amiben nem voltak érzelmek és a testi kielégülésem lett volna a cél. Soha. Úgyhogy ezt kétlem ,de köszi a te válaszod is.

2010. szept. 12. 15:30
 12/14 anonim ***** válasza:

15:30.

Nem mondtam, hogy bárkit is kihasználnál. Én csak annyit mondtam, hogy ha van benned valamiféle blokk, ami megálljt parancsol a párkapcsolat iránti vágyad beteljesülésének, akkor hidd el a javadat akarja. Ennyi az egész. Nem akartalak én semmivel megvádolni, de azt is gondold végig, hogy az érzelmek milyen tüneteket produkálnak, ha nem testit?! Az önzés pedig azért hoztam fel, mert azt jelenti, hogy saját érdekeid nézed az adott helyzetben csak, vagyis magaddal vagy elfoglalva...és lehet emiatt nem enged a tudatalattid, mert meg akar óvni valamitől, lehet azért szól, hogy nem érkezett el számodra az idő egy következő kapcsolatra. Azt kell magadba letisztázd, hogy kell neked valaki erőszakosan(pár), hogy hiányod van e, és azt akarod betelíteni. A belső hang(tudatalatti) megsúgja a választ...s igazság szerint nekem csak ennyi lett volna a tanácsom. :)

üdv és sok sikert

25/F

LastOne.Left

2010. szept. 12. 17:02
 13/14 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:37

Szia!

Tudod, tudom, hogy a 16 éves fiúk döntő többsége, ha jó csaj vagy azt mondja, hogy 'jól nézel ki, és hogy szívesen meg...' Szóval ez még nem jelent olyan sok mindent, kb. rajtad kívül ezt mondta már vagy x csajra, szóval Te csak az n-edik vagy:P

Hogy megváltozik-e? Meg fog, de sajnos nem a közel jövőben, mert ahogy írtad 'népszerű' és nem fogja csak egy lány miatt a róla alkotott képet lerombolni. Inkább lesz 1-2 hét erejéig ilyen gimis 'kisk.urvákkal' akik 'nagylányak' képzelik magukat. Tudod ez mindenhol előfordul.

Arra kérdésre, hogy elfelejtsd-e, nem nagyon tudok válaszolni. Komolyabb nem nagyon lesz és ha Te így nem fogadod el akkor az egésznek annyi. Ha viszont olyan helyzetbe kerülsz, hogy a tudtodra adja, hogy járni akar veled akkor mondd meg neki, hogy csak, ha megkomolyodik valamelyest.

Remélem segítettem.

2010. szept. 12. 20:24
 14/14 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:04

Nem vagyok jós. Erre még Lomini a 'tisztánlátó' sem tudna neked választ adni.

2010. szept. 12. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!