Szerintetek miért van ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sokan szidják Justin Biebert, hogy így meg úgy meleg, meg fúj mégis ha elsétálna előttük olvadoznának meg: jaaaaaaajj, de édes..
Nem vagyok Justin fan, mondjuk a mostani száma szerintem nem lett rossz. Érdekelne ez az egész.
2012. júl. 1. 14:33
1/5 anonim 

válasza:

Én nagyon utálom uustin bieber zenéjét, és tényleg úgy néz ki mint egy meleg. De őt magát mint embert nem utálom, és nem tudom megérteni, azt, aki így tesz, hiszen nem ismerjük. És amúgy honnan tudod, hogy egy justin bieber utáló elolvadna tőle az utcán?:D
2/5 anonim 

válasza:

Én nem utálom, de "kicsit" beképzeltnek tűnik a gyerek, mondjuk mit is kezdhetne a hirtelen jött hírnévvel:D
A zenéjét, nem hallgatom, de nem is utálom..egyszerűen nem érdekel...
Ha meg jönne az utcán velem szembe, nem olvadnék el, max csak furcsának tartanám, meg meg lepődnék (mint mindenki más) mert azért nem mindennap megy el valaki mellett egy világsztár...A hírességeket azért mindenki megnézi, mégha nem s szereti, de az is más, mint az "elolvadás".:)
16/L
3/5 anonim 

válasza:

Azért mondjuk, hogy meleg, mert meleg. Ennyi.
4/5 anonim válasza:
Szerintem majdnem minden sztárnak vannak rajongói és utálói.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, Selena meg pasi!:)
2012. júl. 4. 12:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!