Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet, hogy emiatt van? 19/L

Lehet, hogy emiatt van? 19/L

Figyelt kérdés

nem bírom elfogadni magam, sőt utálom magam. régen ez egyáltalán nem volt így, szerettem magam, mindig mosolyogtam, semmin nem húztam fel magam, tisztában voltam a jó, és a rossz tulajdonságaimmal

ez volt kb 15 éves koromig

ja, és ezzel együtt, hogy én szerettem magam, ezzel együtt mindenki más is szeretett, nem ismertem olyan embert, akivel rosszban lennék, vagy a hátam mögött nem bírna

de amióta középiskolába kerültem, teljesen megváltoztam

egyedül vagyok az osztályban, nincsenek igazi barátaim ott, inkább csak egy két lány, akikkel néha nevetgélek(de azt is csak erőltetetten, mert amúgy nem szeretem őket nagyon..) teljesen értéktelennek érzem magam,egész nap egyedül ülök, és úgy érzem kezdek megbolondulni.. elromlott a koncentrációs képességem, hamar elfáradok, folyton álmos vagyok, és ideges mindenkivel..

magamba beszélem, hogy én vagyok a hibás, hogy egyedül vagyok, mert ilyen vagyok, csendes, és túl naiv, kedves..

régen tudtam, hogy a többiek a bunkók, közönségesek, nem én, de mostmár szinte meg vagyok róla győződve, hogy én vagyok a defektes, és egész életemben egyedül leszek..

utálom magam, mindenkivel bunkó vagyok, mert úgy érzem, hogy ők is azok velem..

még a családommal is az vagyok, akik pedig mindennél fontosabbak nekem, de ezt nembírom a szemükbe mondani, nem vagyok olyan..

mit csináljak, hogy megszeressem magam, visszatérjek a régi énemhez?

2012. jún. 28. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
sz@rdd le a többieket. aki tanyán dolgozik azzal KÜLÖNÖS hogy nincs ilyen probléma .(nem vagyok tanyasi)meg itt a nyári szünet
2012. jún. 28. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten igazad van, amikor azt mondod, hogy ez a te hibád (IS). De ezt nem kell felfújni, nem vagy defektes, csak félénk. Szerintem kezdj el nyitni feléjük, megpróbálni beszélni velük. Max nem azokkal, akiket nem szeretsz, találj valakit, aki hasonlít rád, akivel ki tudnál jönni. Ha meg osztályban nem megy, barátkozhatsz máshol is. Én ennyit tudok tanácsolni, remélem tudtam segíteni. :)
2012. jún. 28. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna:( én is nagyon utálom ezt a helyzetet..változtatni nem tudok rajta,hiszen a kialakult kis társaságok meg vannak már.még kilencedik első félévében nagyon jól éreztem magam,utána jött egy "kis" bonyodalom..tudnék erről mesélni..nagyon kellemetlen volt,reggelente a felkelés is alig akart menni. ráadásul mivel 5 évfolyamosba járok még 2 évem van hátra:(

amúgy ha gondolod beszélgethetnénk.

18/L

2012. jún. 30. 23:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!