Mit csináljak?!
Figyelt kérdés
Ma anyummal csúnyán összevesztem.. És akkor hozzá vágta ezt a fejemhez "Mindig van valaki akit istenítesz és a többiek le vannak sz@rva ! Most meg nincs senki akivel találkozhatnál mert neked csak egy barátnőd van mindenkinek van 5-6 de neked csak egy van az is itt hagyott egy hónapra!" És ez nagyon rosszul esett... Persze tudtam ezt én is de így hogy orditva a szemembe mondta.. Valahogy megrázóbb volt.. És most annyira elkeseredtem hogy komolyan azon gondolkodom hogy megölöm magam.. Anyum el ment itthonról. Nem tudom mit csináljak. Szerintetek most mit tegyek?!2012. jún. 27. 16:55
1/3 A kérdező kommentje:
Eddig ahányszor próbálkoztam nem találtam magamnak igazi barátot.. De most úgy érzem(érzetem) hogy végre sikerült.. És nem barátnőm hibája hogy el kellett mennie..
2012. jún. 27. 16:57
2/3 Antimod 

válasza:

Azért ezt nem kell ilyen súlyosan venni. Anyukád megbántott, most egyedül maradtál, de nézd a jó oldalát: van igaz barátod, aki visszajön hozzád. Én elvesztettem sajnos az enyémet, és talán már soha nem lesz olyan lelki rokonom, aki engem teljesen megért (talán csak a párom ilyen). Fel a fejjel, nem dőlt össze a világ!
3/3 Ria6 

válasza:

Na azért a megölöm magam rész nagyon durva egy összeveszés miatt, az életben sokszor fogsz még vitába keveredni, az élet ezzel jár, ne keseredj el anyukád is biztos idegességből mondta ezt nekem sincs csak egy barátnőm pedig felnött is vagyok ráadásul, nem tul jó de csak benne bízom meg. ne idegeskedj a barátnőd vissza fog jönni az anyuddal meg kibékülsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!