Más is volt/van ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Többször is volt már hogy fiúk bevallották hogy tetszem nekik,és találkozhatnánk.Én mindig nemet mondtam nekik a kinézetük miatt.Volt amelyik egészen jól nézett ki,de úgy éreztem hogy engem nem tudna senki szeretni,vagy úgy is kiszeretnének belőlem ha megismernének.Emiatt már évek óta magányos vagyok,és ez nagyon fájó.
Mással is előfordult már ez?
2012. jún. 25. 14:59
1/6 anonim válasza:
igen de ez hülyeség... attól még ugyan az van velem de, na....érted xDD
2/6 anonim válasza:
am igen,engem is elhivnak,de sznte ugymond tudom elöre nem jövök be neki ha megtud dolgokat rolam:D...jahm
3/6 anonim válasza:
Velem is előfordult. Ez a kishitűség miatt van, nem hiszed el, hogy téged úgy lehet szeretni, ahogy vagy.
4/6 anonim válasza:
Sok emberrel előfordul. A külső nem minden és ameddig a belső nincs rendben, addig ez az érzés nem fog elmúlni, tehát a belsővel kell foglalkozni.
5/6 GhostRider3 válasza:
szerintem ne így indíts, van esély arra, hogy nem utálnak meg. persze előbb meg kell ismernetek egymást.
másrészt viszont akármilyen vagy, nagy valószínűséggel nem fog sokáig tartani semmilyen kapcsolatod sem.
esetleg 2 valóban törődő ember kivétel lehet, de ahhoz nagyon fejlett személyiség kell, az meg manapság ritka számba megy
# 2/4
milyen dolgokat? lehet hogy valakinek pont az tetszik benned
6/6 anonim válasza:
utolsó hát igazad van,amúgy én mostanában már nem vagyok ennyire kishitű.Kibékültem a külsömmel-mert azzal voltak bajaim..és így már teljesen magabiztos vagyok és nem baj ha kiderül h vkinek vmi nem tetszik bennem,az nem is kell nekem...csak annyi h nehéz egy kicsit továbbmenni ha vki bejött nekem azt egy kis idő után kiderül h mégsem jön össze vmi miatt.....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!