Ilyen helyzetben mit kellene tennem?
Kiskoromtól kezdve mindig mondták nekem hogy kövér vagyok, kövér vagyok...és ezt elhittem és mindig szenvedtem e miatt,egy idő után már nem is érdekelt...
Most pedig rájöttem hogy nem is voltam kövér....persze nem átlad súlyom volt csak 10-15 kg plusz....de mire erre rájöttem már "beteljesült"a dolog és most vagyok csak igazán kövér:(
nem tudom mit tegyek, nem merek elmenni sehová, és most mégjobban bántanak mint régen...és nagyon kezdek kiakadni,hogyha régen a szüleim nem mondogatják akkor nem lett volna mindegy nekem,és nem ilyen lennék,hogy 50-60 kg felesleg van rajtam:(
Csak gratulálni tudok a környezetednek, a folyamatos lekövérezéseddel elérték,hogy teljesen elment az önbizalmad és gondolom bánatodban ettél. Velem is ez van, nekem is mindig azt mondták,hogy kövér vagyok(rajtam is olyan 10-15 kiló felesleg volt) , persze a családomban volt aki ezt szépen, nem bántóan közölte velem, mert segíteni akart, volt aki kerek perec ledagadtozott. Csak azt nem értettem,hogy miért tömik belém a kaját ha kövérnek gondolnak. Lényeg az,hogy én is szépen lassan szedtem fel további kilókat és most az önbizalmam a 0-n van és utálok kimenni az utcára.
Egy megoldás van , nem eszel sokat és elkezdesz mozogni. Tudom mondani könnyű és nehéz rászánni magadat, hiszen nekem sem megy, de ez az egyetlen megoldás.
Egyébként megkérdezhetem,hogy hány kiló vagy és milyen magas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!