20 évesen az lenne a normális, hogy fizetek a lakhatásért a szüleimnek? Én a környezetemben nem tapasztaltam ezt. Komolyan, tényleg elvárható tőlem, hogy fizessek a lakhatásomért?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok.Egyetemre járok,mellette dolgozom(500/óra).Sokszor kimerülten megyek haza.Sokat kell tanulnom.A kevés szabadidőmet a barátommal töltöm.Nagyon rossz érzés,ha valaki kívülről megállapítja rólam,hogy: "Sikerült az élet".Nem érzem így.Nem azt tanulom,és dolgozom,amit szeretnék (csupán azért, mert tudom, hogy nem tudnék saját egzisztenciát teremteni magamnak).Menő diplomám lesz, egy jó cégnél vagyok,de nem erre vágyom.20 évesen az lenne a normális, hogy fizetek a lakhatásért a szüleimnek?Én a környezetemben nem tapasztaltam ezt.Havi 10 ezret kapok a bérletre és a "kajára".A szülinapi/karácsonyi ajándékoktól,kajától kezdve a ruhákig mindent a saját pénzemből veszek (ha van, de nagyon sokszor nincs).Nyaralni sem tudok menni.Komolyan, tényleg elvárható tőlem, hogy fizessek a lakhatásomért?2012. jún. 25. 13:05
11/11 anonim válasza:
Hát, ez az én családomban elképzelhetetlen. Anyámék engem nagyon szeretnek, és azért szültek a világra,hogy a maximumot megadják nekem, érzem hogy szeretnek, és értem élnek, kb. ez minden családot alapító szülő kötelessége. Ha nem szeretsz a kölökkel vergődni, akkor ne szaporodj. Ha van gyreked, adj meg neki mindent, nem attól válik jó vagy rossz emberré, hogy megvan -e mindene, nevelés kérdése. A lényeg, anyámék tőlem soha nem fogadnának el pénzt, ilyen jobb szülőknél nincs is. Bezzeg apám anyja az elszedte aljas módon az összes pénzt, amit megkeresett, kizsigerelte , aljadék volt a nagyanyám. Ezek a kicsi rabszolgákat szülők szerintem el vannak tévedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!