Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van így értelme élni 25 évesen?

Van így értelme élni 25 évesen?

Figyelt kérdés
5 éve nincs munkám, nincs pasim, sem barátnőim. Apám egy menthetetlen alkoholista, anyám egy idegbeteg zsarnok. Nincs egy forintom se, nem tudok innen elköltözni, egy lepukkant faluban élek. Nekem semmi nem jön össze, semmi sem sikerül, a körülöttem élők boldogok, van barátjuk, el tudnak költözni, én meg itt zavarodok meg. Egyre sűrűbben gondolok az öngyilkosságra. Így minek, kinek éljek?
2012. jún. 21. 10:38
1 2 3
 21/21 GhostRider3 ***** válasza:

miért ne lenne kamu?

nem, inkább megpróbálom nem hülyének nézni az embereket egyből. azért azt te sem gondoltad komolyan, hogy sírsz egy állás után, de mikor segíteni akarnak, nem akarod, hogy felismerjenek...

az meg hogy mások milyen helyzetbe voltak. ennek semmi köze ahhoz, hogy hülyeséget csinálsz

nem leminősíteni akarlak, de attól, hogy valaki munkanélküli és depressziós, nem kell hogy hülye is legyen. ha nem bujkálsz, akkor fogadd el a segítséget azoktól, akik beszélgetni akartak veled. veszítenivalód nincs. ezért reménykedtem benne hogy kamu

és igen, szánakozni könnyebb, mint segíteni, de nyavalyogni is könnyebb, mint cselekedni

2012. jún. 23. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!