Van értelme folytatni, ha nem bízok a páromba?
Ezt már párommal is próbáltam megbeszélni, de nem lett semmi eredménye.
A problémám az, hogy párom notórius hazudozó. (Azt sem lehet elhinni, amit kérdez) Nem tudom miért csinálja, de néha még mintha élvezné is. Legyen az bármilyen kis apróság vagy fontos dolog... ő hazudik. Vagy azért, mert azt mondja amit hallani szeretnék, hogy ne legyen veszekedés. Vagy azért, hogy időt nyerjen és addig sem balhézok vele, vagy csak pusztán szórakozásból..akkor pedig még azt is hozzáteszi, hogy "Ugyan Szivem, csak vicceltem, tudhattad volna" Amikor számomra komoly dologgal kapcsolatban hazudik és utólag kiderül iszonyú mérges leszek rá. Már többször eljutottam a szakítás gondolatáig. Ő sűrűn a bocsánatomat kéri, elmondja magát mindenféle hülyének és ezerszer elmondja hogy mennyire megbánta és többet nem hazudik és mindennél jobban szeret. (Persze ebből semmit nem tart be.)
Számomra a legfontosabb az őszinteség, bármilyen fájdalmas dolgot elviselek, de nekem ne hazudjanak..mert az nálam kiüti a biztosítékot!!! Ezt ő is nagyon jól tudja.
Ezért sem tudok benne megbízni, ugyanis, ha folyton hazudozik mégis miért kellene hinnem a szavában?!?!
Továbbá elhallgat dolgokat, amik fontosak lehetnek..és ha kiderül akkor annyit mond: "Nem kérdeztem, azért nem monda!"
Számomra az egyik legfontosabb egy kapcsolatban a bizalom. Nálunk ez nincs meg. Részemről nincs, párom teljesen megbízik benne. (Persze soha nem adtam rá okot, hogy kételkedjen bennem.) Ő adott rá okot bőven.
Mindig megfogadom, hogy új lappal kezdek és megpróbálok megbízni benne, de mindig beigazolódik hogy nem szabad.
5 évvel idősebb nálam, mégis azt érzem én vagyok az érettebb fél ebben a kapcsolatban.
Mit gondoltok? (3 éve együtt/ Én 23)
Szerintem ha folyamatosan hazudik és ez biztos, akkor nem te nem bízol benne, hanem ő a hazudós. Szerintem hazudós emberben nem lehet megbízni. Itt vagy elfogadod őt így, vagy egyszerűen szakítasz. Volt hasonló párom, képtelen voltam megérteni miért hazudik folyton, egyszerűen nem lehetett megbízni benne, és én nem is tudtam.
Ha arról van szó, hogy az ember beképzel dolgokat és bizalmatlan, miközben semmi oka rá, az szerintem más. Ott azzal van baj, aki bizalmatlan. De ebben az esetben azt gondolom nem erről van szó.
Rettentően gyerekes lehet és mellette tudatlan.
Az ilyen tudod mikor fog megérni? Kb 40 éves kora után.
Sajnos partner vagy hozzá...
Ne aprózd el az energiádat teljesen erre!
Köszönöm!
Azt én is észrevettem magamon, hogy leszívja az energiáimat és már lassan az életkedvem is elmegy. De sajnos szeretem, bár minden egyes hazugsága után kicsit kiábrándulok belőle..De azt már biztosan tudom, hogy ennek a kapcsolatnak nincs értelme és csak az időmet vesztegetem vele. :(
Olvasd végig, amit írtál, miközben próbálsz kívülálló lenni a sztoriban!
Na, mi a véleményed? Szerintem elég egyértelmű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!