Van értelme folytatni, ha nem bízok a páromba?
Ezt már párommal is próbáltam megbeszélni, de nem lett semmi eredménye.
A problémám az, hogy párom notórius hazudozó. (Azt sem lehet elhinni, amit kérdez) Nem tudom miért csinálja, de néha még mintha élvezné is. Legyen az bármilyen kis apróság vagy fontos dolog... ő hazudik. Vagy azért, mert azt mondja amit hallani szeretnék, hogy ne legyen veszekedés. Vagy azért, hogy időt nyerjen és addig sem balhézok vele, vagy csak pusztán szórakozásból..akkor pedig még azt is hozzáteszi, hogy "Ugyan Szivem, csak vicceltem, tudhattad volna" Amikor számomra komoly dologgal kapcsolatban hazudik és utólag kiderül iszonyú mérges leszek rá. Már többször eljutottam a szakítás gondolatáig. Ő sűrűn a bocsánatomat kéri, elmondja magát mindenféle hülyének és ezerszer elmondja hogy mennyire megbánta és többet nem hazudik és mindennél jobban szeret. (Persze ebből semmit nem tart be.)
Számomra a legfontosabb az őszinteség, bármilyen fájdalmas dolgot elviselek, de nekem ne hazudjanak..mert az nálam kiüti a biztosítékot!!! Ezt ő is nagyon jól tudja.
Ezért sem tudok benne megbízni, ugyanis, ha folyton hazudozik mégis miért kellene hinnem a szavában?!?!
Továbbá elhallgat dolgokat, amik fontosak lehetnek..és ha kiderül akkor annyit mond: "Nem kérdeztem, azért nem monda!"
Számomra az egyik legfontosabb egy kapcsolatban a bizalom. Nálunk ez nincs meg. Részemről nincs, párom teljesen megbízik benne. (Persze soha nem adtam rá okot, hogy kételkedjen bennem.) Ő adott rá okot bőven.
Mindig megfogadom, hogy új lappal kezdek és megpróbálok megbízni benne, de mindig beigazolódik hogy nem szabad.
5 évvel idősebb nálam, mégis azt érzem én vagyok az érettebb fél ebben a kapcsolatban.
Mit gondoltok? (3 éve együtt/ Én 23)
Lécci hagyjátok abba a veszekedést a kérdésemnél! Már semmi köze nincs az eredeti "témához"!
A biciklis témához annyit, hogy ha nekem valaki elrontja a biciklimet elvárom, hogy közölje majd vigye el javíttatni, és legyen kész mire szükségem lenne rá. Ez vagyok én! UTÁLOM ÉS NEM BÍROM ELVISELNI A HAZUGSÁGOT! Ha nekem hazudnak, ott elvész a bizalom és nem szerezhető vissza!!! Nem érdekel, hogy te ez kegyes hazugságnak hívod, attól még hazugság! (És nevezhetsz álszentnek engem is..hidegen hagy!)
Eredeti témához visszatérve, párom is tudja, hogy ilyen vagyok hisz 3 év alatt bőven lett volna ideje kiismerni és figyelembe venni az elveimet. Ő ezt nem tette. Nem tudok benne megbízni, szenvedek mellett és ahogy jó néhány válaszoló is írta..semmi értelme folytatni ezt a kapcsolatot.
Köszönöm mindenkinek!
Nem érdekel a mentegetőzésed,itt arról van szó hogy az első hozzászólásodnál úgy állítottad be magad mint aki sosem hazudik,utánna pedig mégis bevallottad hogy szoktál hazudni tehát ezzel totálisan beégtél.Azt írtad hogy a hazudozás gyerekes dolog,ezek szerint te is gyerekesnek tartod magadat.Erre az esetre tökéletesen illik a "bagoly mondja verébnek" szólás.Sajnálom hogy így beégtél,tudom hogy utálsz emiatt,bocsi nem az én hibám
# Kérdező
Tehát te inkább felbaszod magad csakhogy tudd az igazat?Te tipikusan egy olyan személy vagy aki minden kis dologból nagy problémát csinál.Ez van,nincs olyan ember aki ne hazudna.De a mai világban annak is örülni kéne ha találnál egy olyan férfit aki szeret téged és rendesen eltart,nem csal meg stb Vannak a párodnál sokkal rosszabb emberek mint például akik verik a feleségüket.
És ki tudja lehet egy olyan valaki mellett fogod leélni az életed akiről azt hiszed hogy őszinte,közben meg végig hazudozik neked.De ettől mégis lehetsz boldog vele mert nem veszel tudomást a hazugságairól.(És itt most nem arról beszélek hogy megcsal téged vagy valami mert az már tényleg nem lenne szép dolog,például ha azt hazudná hogy túlórázni van közben meg megcsal.De ha az alvilágban dolgozik csak azért hogy téged eltartson viszont azt hazudja hogy van egy tisztességes munkája akkor azt csakis azért teszi hogy ne bántson téged ez a dolog.Ez is csak egy példa volt a sok közül.Ha ez téged zavar akkor szenvedj csak,szerintem vannak sokkal fontosabb dolgok ennél amikre nem is figyel az ember.Nem vagyok a hazudozás híve,bár ugyebár ez a kép alakult ki rólam,azonban néha kell és kész.Ha ez nem tetszik akkor szerelj hazugságvizsgálót a következő párodra,ennyi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!